Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Bun venit pe diqis.ro!

Despre noi
În casă ne place ca totul să fie aranjat cu eleganță și stil, suntem atenți la cele mai mici detalii, suntem la curent cu ultimele tendințe, suntem migăloși, perseverenți, critici, chibzuiți și mulțumiți numai atunci când totul arată ca-ntr-o pagina de revistă.

Pe scurt, suntem DIQIS – locul unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru casă și cadouri, indiferent de stilul care te definește. Ne adresăm persoanelor la fel de dichisite ca noi, care pun calitatea pe primul loc. În magazinul online diqis.ro, te așteptăm cu o gamă de produse și servicii care să răspundă acestei nevoi esențiale, fie că preferi designurile moderne în amenajarea locuinței, fie că optezi pentru ceva tradițional în locul ultimelor tendințe decorative. La noi le găsești pe ambele. Produsele și serviciile noastre vor răspunde exigențelor tale în materie de design, tehnologie și utilitate.

Mai mult, contează pe produsele și experiența noastră dacă dorești să realizezi proiecte de amenajări interioare mai mari pentru hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, centre medicale etc. Îți punem la dispoziție o gamă variată de articole pentru HORECA și amenajări industriale pentru dotarea băilor, holurilor și a bucătăriilor.

Vrei să ne cunoaștem cu adevărat? Încearcă produsele noastre. Ai întrebări? Contactează-ne la [email protected] sau scrie-ne pe chat. Suntem aici pentru tine.

Cu drag, Ioanna Olărescu

De ce să ne alegi?

  • Produse pe stoc
  • Transport Gratuit la peste 199 lei
  • Livrăm oriunde în țară
  • Gamă variată de produse pentru casă
  • Poți returna produsele

Echipa noastră

Aceasta este o parte din echipa noastră direct implicată în activitățile care țin de magazinul online.
  Marilena Bulai

 

Marilena Bulai
Director Achiziții-Vânzări