Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

 

Termeni și Condiții Generale

  

Magazinul online www.diqis.ro are în vedere drepturile consumatorului. Consumatorul nu poate renunţa la drepturile sale prevăzute de legislația în vigoare. Dispozițiile contractuale care sunt mai puțin favorabile consumatorului decât dispozițiile generale și obligatorii privind drepturile consumatorilor nu sunt valabile și în locul lor se aplică dispozițiile legislației aplicabile. Dispozițiile prezentului Regulament limiteză drepturile consumatorilor care le sunt conferite prin dispozițiile absolute ale legii, iar dubiile trebuie interpretate în favoarea consumatorului. Prezentul Regulament se completează cu dizpozițiile legale aplicabile comerțului electronic iar în caz de neconcordanţă între dispoziţiile prezentului Regulament şi prevederile de mai sus, prioritate vor avea dispozițiile legale, iar Vânzătorul le va aplica.

Conținutul site-ului www.diqis.ro este protejat de legislația privind drepturile de autor și de legile privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială, fiind proprietatea S.C. FRAROM INTERNATIONAL EST S.R.L., cu sediul în Iași, str. Petre Vancea, nr.3, CUI: RO526878, J22/487/1994 și a furnizorilor săi. În consecință, nu este permisă folosirea niciunui element de conținut (text, imagine, grafice, elemente de grafica web și design etc.) de pe site fără acordul scris al proprietarilor, iar încălcarea acestei prevederi atrage de la sine sancțiuni, conform legilor în vigoare.

Prin înregistrarea pe site-ul www.diqis.ro și prin inițierea unor cumpărături online, utilizatorul se obligă să furnizeze informații adevărate și corecte despre sine și despre solicitarea sa. În situația în care constatăm că un utilizator nu și-a respectat această obligație, ne rezervăm dreptul de a nu mai procesa cererea sa sau chiar de a-i bloca accesul pe site.

Pe site-ul www.diqis.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale, iar S.C. FRAROM INTERNATIONAL EST S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date; respectiv Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. FRAROM INTERNATIONAL EST S.R.L vă informează și vă garantează că datele personale cerute vor fi utilizate doar în vederea expedierii mărfurilor comandate și a materialului informațional/promoțional către clienții săi. Protecția consumatorului poate fi contactată la numărul de telefon 021 9551 (apel cu tarif normal) în rețeaua Romtelecom sau accesând site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, la www.anpc.gov.ro.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către S.C. FRAROM INTERNATIONAL EST S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc.

Ne rezervăm dreptul de a opera orice modificare dorim, de a adăuga informații noi, de a șterge informații care nu mai sunt de actualitate, de a schimba/actualiza fotografiile etc. fără a anunța în prealabil utilizatorii.

Fotografiile de pe site-ul www.diqis.ro nu sunt contractuale și sunt cu titlu de prezentare, prin urmare, uneori acestea pot fi diferite de produsul pe care-l ilustrează. Eventuala diferență de culoare, constatată de client ulterior achiziționării produsului, nu constituie lipsă de conformitate. Oricine poate raporta o eventuală încălcare a drepturilor de autor la adresa [email protected].

Pentru a consulta termenii și condițiile de vânzare, te rugăm să apeși aici.

Pentru alte întrebări legate de activitatea magazinului nostru online, contactează-ne prin una dintre modalitățile descrise la secțiunea ”Contactează-ne