<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=884307295258681&ev=PageView&noscript=1" />

Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: site@diqis.ro

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Protecția datelor cu caracter personal


 

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date; respectiv Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Frarom Internațional Est SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Informațiile solicitate sunt necesare pentru completarea formularului de comandă în vederea confirmării comenzilor și livrării produselor comandate. De asemenea, informațiile privind numele, prenumele și adresa de e-mail sunt folosite și prelucrate de SC FRAROM INTERNAȚIONAL EST SRL pentru a transmite, cu acordul utilizatorului, informări comerciale din partea www.diqis.ro. Informațiile oferite în formularul de creare cont și/sau în cel de comandă sunt transmise firmelor de curierat partenere, procesatorilor de plăți și platformelor folosite pentru a transmite informări comerciale. Pe site-ul www.diqis.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.

SC FRAROM INTERNAȚIONAL EST SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile cu caracter personal. SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL va folosi, totuși, cu acordul tău datele de contact (e-mail și telefon, nume și prenume, adresa de livrare):

- dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de tine;

- dacă informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de tine;

- pentru transmiterea periodică (o dată sau de două ori pe lună) a unor informări comerciale;

SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL te înștiințează cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site și a datelor cu caracter personal prin afișarea unui pop-up cu link și condiții la accesarea site-ului sau la finalizarea comenzii.   

Acces și copiere


Ai dreptul de a accesa și a primi datele tale personale. Înainte de a răspunde solicitării tale, suntem obligați prin lege să vă verificăm identitatea. Este posibil să vă cerem să furnizați informații suplimentare pentru a răspunde solicitării tale. Ne angajăm să răspundem solicitării tale cât mai curând posibil.

Dacă ai un cont de utilizator pe site-ul Diqis, ai acces direct la datele conținute în contul tău online, la istoricul tranzacțiilor online.          

Acest acces îți permite să corectezi, să modifici sau să ștergi datele de identificare și detaliile de contact. În cazul în care optezi pentru ștergerea datelor, nu te vei mai bucura de serviciile legate de contul tău online sau de programul de fidelitate. Poți, în limitele legii, să îți exerciți dreptul la portabilitate a datelor, care îți permite să preiei datele personale într-un format interoperabil pe care ni le-ai comunicat în mod automat atunci când ți-ai creat contul, precum și selecțiile tale (produse coș, produse preferate etc.).

Dacă nu îți poți accesa contul sau nu poți accesa anumite date, contactează-ne conform descrierii din secțiunea Contactează-ne.

Corectarea datelor personale incorecte

Poți solicita corectarea datelor tale personale care ar putea fi incorecte și limita modul în care acestea sunt procesate în timpul procesării modificărilor. În funcție de tipul de procesare, poți solicita și completarea datelor personale aflate în posesia noastră. În acest caz, îți putem cere să furnizezi documentația necesară.

Retragerea consimțământului de procesare a datelor personale


În cazul în care prelucrarea datelor tale personale se bazează pe acordul tău (de exemplu, înscriere la newsletter, invitații de vânzare electronice pentru servicii și alte produse decât cele la care te-ai înscris deja, utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pe acest site), ai dreptul de a îți retrage consimțământul în orice moment.

Poți exercita acest drept prin modificarea opțiunilor tale de marketing direct și abonare la newsletter și prin retragerea consimțământului tău pentru cookie-uri prin metodele menționate.

Ștergerea datelor personale


  Poți de asemenea solicita ștergerea datelor tale personale în următoarele cazuri:

 • Consideri că prelucrarea datelor tale nu mai este necesară, dată fiind utilizarea de către tine a Site-ului și a Serviciilor noastre sau că scopurile menționate în această politică sau conservarea acesteia sunt contrare legii
 • Ți-ai retras permisiunea de a procesa datele tale (vezi mai sus)
 • Obiectezi asupra prelucrării datelor tale personale din motive legate de situația ta personală
 • Obiectezi asupra prelucrării datelor tale personale în scopuri de marketing direct
 • Datele tale au fost colectate online când erai minor(ă).

Alternativ, în limitele legii, poți solicita ca prelucrarea datelor tale personale să fie limitată.

Te rugăm să reții că, în anumite cazuri nu este posibil să ștergem anumite date cu caracter personal despre tine atunci când acest lucru este cerut de lege sau când avem un motiv legitim să facem acest lucru (de exemplu, pentru executarea unui contract), pentru apărarea drepturilor în instanță sau atunci când exercitarea acestui drept încalcă dreptul la libertatea de exprimare și de informare. De exemplu, acesta este cazul dacă ai încălcat Termenii și condițiile noastre de utilizare sau de vânzare.

Frarom colectează următoarele tipuri de date personale: informații pe care le furnizezi direct


  Colectăm informațiile pe care le furnizezi direct atunci când utilizezi Site-ul și Serviciile noastre:

 • Creezi un cont online
 • Faci cumpărături
 • Ne contactezi telefonic
 • Te înscrii pentru a primi e-mailurile noastre
 • Participi la o tragere la sorți, la o competiție, la o promoție sau la un sondaj
 • Comunici cu noi printr-o rețea socială
 • Comunici cu noi în orice alt mod

Furnizarea informațiilor tale personale este voluntară. Cu toate acestea, în lipsa furnizării informațiilor solicitate, total sau parțial, este posibil să nu îți putem oferi anumite produse, servicii sau informații.

Pentru a consulta categoriile de informații pe care le furnizezi direct colectate, consultă Politica de Confidențialitate.

Datele pe care le solicităm și care sunt esențiale pentru a răspunde solicitărilor tale sunt indicate printr-un asterisc sau echivalent în formularele de colectare sau specificate ca atare verbal atunci când sunt colectate. În cazul în care nu completezi câmpurile obligatorii sau nu furnizezi informațiile notate conform cerințelor, nu vom putea răspunde solicitărilor tale.

În magazinul nostru sau la evenimentele la care participăm, putem colecta date personale suplimentare în condițiile și pentru utilizările specificate pentru aceste ocazii.

Informații pe care le colectăm automat

Colectăm automat anumite informații despre tine atunci când accesezi sau utilizezi Site-ul sau efectuezi o tranzacție. Pentru a consulta categoriile de informații pe care le colectăm automat, consultă Politica de Confidențialitate.

Informații pe care le colectăm de la partenerii noștri și din alte surse

De asemenea, putem obține informații despre dvs. din alte surse și le putem conecta la informațiile despre dvs. pe care le colectăm și pe care le puteți consulta în cadrul Politicii de Confidențialitate.

Informații despre terțe părți

 

În anumite cazuri, putem colecta informații pe care le furnizezi despre alte persoane, pe care le poți consulta în cadrul Politicii de Confidențialitate.

 

Pentru cât timp sunt păstrate datele tale?

  Datele tale sunt păstrate pe durata relației noastre.

  În general, datele tale personale sunt păstrate pe durata întregii relații cu noi și timp de trei ani de la încheierea relației noastre, atunci când sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.

  Cu toate acestea, păstrăm anumite date după ce contul tău este șters, atunci când o astfel de conservare este permisă prin lege sau atunci când este necesar pentru a gestiona disputele și revendicările.

  Cazuri speciale

 • Înscrierea la newsletter-> Informații despre adresa ta de e-mail și despre opțiunile tale privind publicitatea electronică. Vor fi conservate până când te dezabonezi fie din contul tău, fie prin link-urile de dezabonare din newsletter.
 • Istoricul tranzacțiilor-> Lista comenzilor plasate online. Vor fi conservate atât timp cât contul tău este activ, urmat de o perioadă de trei ani.

Cum te poți dezabona de la newsletter și gestiona opțiunile pentru comunicarea promoțională și publicitatea personalizată?

 • Care sunt opțiunile tale pentru comunicarea promoțională?
 • Te poți înscrie în listele noastre de corespondență și ești de acord să primești informații de marketing și promoționale de la noi. Poți revizui opțiunile pentru comunicarea promoțională în orice moment, folosind oricare dintre modalitățile enumerate în secțiunea Contactează-ne.

 • Comunicare electronică și newsletter: poți da click pe link-urile de dezabonare din e-mailurile noastre promoționale în orice moment.
 • Te rugăm să reții că, chiar dacă te dezabonezi de la comunicările promoționale, este posibil să îți trimitem în continuare scrisori, apeluri, mesaje și/sau e-mailuri nepublicitare, cum ar fi cele despre contul tău sau despre tranzacțiile curente.

 • Ce poți face dacă nu dorești să beneficiezi de publicitate personalizată?
 • Putem folosi datele personale asociindu-le cu datele tale de navigare prin cookie-uri în scopul publicității personalizate (de exemplu, pentru a afișa reclame adaptate profilului tău pe site-uri terțe, reclame care ar putea să te intereseze sau o ofertă atunci când citești un e-mail care conține o ofertă specială). Acest tip de direcționare este posibilă prin tehnologiile partenerilor noștri de publicitate care conectează datele de navigare de la același utilizator pe site-uri, platforme de rețele sociale și site-uri terțe, indiferent de dispozitivul utilizat.

  • Pe platformele de rețele sociale (de exemplu, facebook sau instagram): poți oricând renunța la această procesare prin configurarea setărilor de publicitate în contul tău.
  • Pe site-uri terțe: poți consulta ”Politica de confidențialitate” pentru a afla modalitatea de retragere a consimțământului.

  Atenție! A refuza publicitatea personalizată înseamnă doar că nu vei mai fi destinatarul publicității care te vizează în mod specific. Acest lucru nu va afecta sau va împiedica afișarea sau recepționarea publicității generale.

Cu cine partajăm informațiile?

  Partajăm datele când sunt necesare pentru a gestiona Site-ul și Serviciile.

  În cadrul utilizării Serviciilor, anumite informații despre tine sunt transmise partenerilor noștri și procesatorilor de date care gestionează Site-ul și furnizează servicii conexe necesare pentru a-și îndeplini serviciul. În acest fel, datele tale sunt trimise furnizorilor de plăți și instituțiilor bancare, în vederea efectuării plăților, partenerilor pentru gestionarea operațiunilor de marketing.    

  În cazul în care avem consimțământul tău pentru a îți trimite newsletter, datele tale vor fi procesate cu ajutorul Mailchimp, o aplicație web deținută de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (”MailChimp”), o societate cu sediul în Statele Unite ale Americii, care prelucrează datele conform politicilor de confidențialitate MailChimp.

  Datele sunt, de asemenea, partajate cu terțe părți atunci când utilizezi butoanele rețelelor sociale. Atunci când utilizezi butoanele rețelelor sociale, datele tale de identificare sunt comunicate automat acestor rețele sociale. Poți, de asemenea, să distribui anumite informații sau conținut prezente pe diqis.ro, pe rețelele sociale. Acest mod de utilizare este guvernat de termenii și condițiile de utilizare a respectivei rețele sociale. Te invităm să le citești.

 

Cum este garantată securitatea datelor tale personale?

  Datele tale personale sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice care respectă cerințele legale și de reglementare române și europene care asigură securitatea și confidențialitatea acestora.

  În particular, Frarom utilizează tehnologii de protecție, cum ar fi sistemele de criptare, autentificare și detectare a fraudelor, pentru a-ți proteja contul online și tranzacțiile de plată.

  Frarom obține angajamentul scris al furnizorilor de servicii și al subcontractanților săi pentru garantarea și implementarea măsurilor suficiente de securitate care asigură protecția datelor cu caracter personal încredințate acestora pentru prelucrare în conformitate cu cerințele legale privind protecția datelor cu caracter personal.

 

Cum ne poți contacta?

 

 • prin poștă la următoarea adresa: SC FRAROM INTERNATIONAL EST, str. Petre Vancea, nr.3;
 • telefonic de Luni până Vineri intre 8:30 a.m. și 5:00 p.m. la +40 749 156 857  sau +40 332 407 853.
 • pe mail la adresa: site@diqis.ro; secretary@frarom.com.
 • în cadrul magazinului nostru fizic de la adresa: str. Petre Vancea, nr.3.

 


De asemenea, e bine să știi că la nivelul României funcționează Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ("ANSPDCP") - B-dul General Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 și că ai dreptul să depui o plângere atunci când consideri că ți-au fost încălcate drepturile, accesând site-ul web: www.dataprotection.ro.