Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .


Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date; respectiv Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Frarom Internațional Est SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Informațiile solicitate sunt necesare pentru completarea formularului de comandă în vederea confirmării comenzilor și livrării produselor comandate. De asemenea, informațiile privind numele, prenumele și adresa de e-mail sunt folosite și prelucrate de SC FRAROM INTERNAȚIONAL EST SRL pentru a transmite, cu acordul utilizatorului, informări comerciale din partea www.diqis.ro. Informațiile oferite în formularul de creare cont și/sau în cel de comandă sunt transmise firmelor de curierat partenere, procesatorilor de plăți și platformelor folosite pentru a transmite informări comerciale. Pe site-ul www.diqis.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.

SC FRAROM INTERNAȚIONAL EST SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informatiilec u caracter personal. SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL va folosi, totuși, cu acordul tau datele de contact (e-mail si telefon, nume si prenume, adresa de livrare) pentru:
- dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de tine;
- dacă informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de tine;
- pentru transmiterea periodică (o dată sau de două ori pe lună) a unor informări comerciale;

SC FRAROM INTERNATIONAL EST SRL vă înștiințează cu privire la Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site și a datelor cu caracter personal prin afișarea unui pop-up cu link și condiții la accesarea site-ului sau la finalizarea comenzii.


Acces și copiereAveți dreptul de a accesa și a primi datele dvs. personale. Înainte de a răspunde solicitării dvs., suntem obligați prin lege să vă verificăm identitatea. Este posibil să vă cerem să furnizați informații suplimentare pentru a răspunde solicitării dvs. Ne angajăm să răspundem solicitării dvs. cât mai curând posibil.

Dacă aveți un cont de utilizator pe site-ul Diqis, aveți acces direct la datele conținute în contul dvs. online, la istoricul tranzacțiilor online.

Acest acces vă permite să corectați, să modificați sau să ștergeți datele de identificare și detaliile de contact. În cazul în care optați pentru ștergerea datelor, nu vă veți mai bucura de serviciile legate de contul dvs. online sau programul de fidelitate. Puteți, în limitele legii, să vă exercitați dreptul la portabilitatea datelor, care vă permite să preluați datele personale într-un format interoperabil pe care ni l-ați comunicat în mod automat atunci când v-ați creat contul, precum și selecțiile dvs. (produse coș, produse preferate etc.).

Dacă nu vă puteți accesa contul sau nu puteți accesa anumite date, contactați-ne conform descrierii din secțiunea ”Contactează-ne" de mai jos.


Corectarea datelor personale incorectePuteți solicita corectarea datelor dvs. personale care ar putea fi incorecte și limita modul în care acestea sunt procesate în timpul procesării modificărilor. În funcție de tipul de procesare, puteți solicita și completarea datelor personale aflate în posesia noastră. În acest caz, vă putem cere să furnizați documentația necesară.


Retragerea consimțământului de procesare a datelor personaleÎn cazul în care prelucrarea datelor dvs. personale se bazează pe acordul dvs. (de exemplu, înscriere la newsletter, invitații de vânzare electronice pentru servicii și alte produse decât cele la care v-ați înscris deja, utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pe acest site), aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment.

Puteți exercita acest drept prin modificarea opțiunilor dvs. de marketing direct și abonare la newsletter și prin retragerea consimțământului dvs. pentru cookie-uri prin metodele menționate Care sunt opțiunile dvs. pentru comunicarea promoțională?


Ștergerea datelor personalePuteți de asemenea solicita Ștergerea datelor dvs. personale în următoarele cazuri:

• Considerați că prelucrarea datelor dvs. nu mai este necesară, dată fiind utilizarea de catre dvs. a Site-ului și a Serviciilor noastre sau că scopurile menționate în această politică sau conservarea acesteia sunt contrare legii
• V-ați retras permisiunea de a procesa datele dvs. (vedeți mai sus)
• Obiectați asupra prelucrării datelor dvs. personale din motive legate de situația dvs. personală
• Obiectați asupra prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct
• Datele dvs. au fost colectate online când erați minor(ă).
Alternativ, în limitele legii, puteți solicita ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie limitată.

Vă rugam să retineți că, în anumite cazuri nu este posibil să ștergem anumite date cu caracter personal despre dvs. atunci când acest lucru este cerut de lege sau când avem un motiv legitim să facem acest lucru (de exemplu, pentru executarea unui contract), pentru apărarea drepturilor în instanță sau atunci când exercitarea acestui drept încalcă dreptul la libertatea de exprimare și de informare. De exemplu, acesta este cazul dacă ați încălcat Termenii și condițiile noastre de utilizare sau de vânzare.

Frarom colectează următoarele tipuri de date personale:

 

Informații pe care le furnizați direct

Colectăm informațiile pe care le furnizați direct atunci când utilizați Site-ul și Serviciile noastre:
• Creați un cont online
• Faceți cumpărături
• Ne contactați telefonic
• Vă înscrieți pentru a primi e-mailurile noastre
• Participați la o tragere la sorți, la o competiție, la o promoție sau la un sondaj
• Comunicați cu noi printr-o rețea socială
• Comunicați cu noi în orice alt mod
Furnizarea informațiilor dvs. personale este voluntară. Cu toate acestea, în lipsa furnizării informațiilor solicitate, total sau parțial, este posibil să nu vă putem oferi anumite produse, servicii sau informații.
Pentru a consulta categoriile de informații pe care le furnizați direct colectate, consultați ”Politica de Confidențialitate”.
Datele pe care le solicităm și care sunt esențiale pentru a răspunde solicitărilor dvs. sunt indicate printr-un asterisc sau echivalent în formularele de colectare sau specificate ca atare verbal atunci când sunt colectate. În cazul în care nu completați câmpurile obligatorii sau nu furnizați informațiile notate conform cerințelor, nu vom putea răspunde solicitărilor dvs.
În magazinul nostru sau la evenimentele la care participăm, putem colecta date personale suplimentare în condițiile și pentru utilizările specificate pentru aceste ocazii.

Informații pe care le colectăm automat

Colectăm automat anumite informații despre dvs. atunci când accesați sau utilizați Site-ul sau efectuați o tranzacție. Pentru a consulta categoriile de informații pe care le colectăm automat, consultați ”Politica de Confidențialitate”.

Informații pe care le colectăm de la partenerii noștri și din alte surse

De asemenea, putem obține informații despre dvs. din alte surse și le putem conecta la informațiile despre dvs. pe care le colectăm și pe care le puteți consulta în cadrul ”Politicii de Confidențialitate”.

Informații despre terțe părți

În anumite cazuri, putem colecta informații pe care le furnizați despre alte persoane, pe care le puteți consulta în cadrul ”Politicii de Confidențialitate”.

Pentru cât timp sunt păstrate datele dvs.?

Datele dvs. sunt păstrate pe durata relației noastre.
În general, datele dvs. personale sunt păstrate pe durata întregii relații cu noi și timp de trei ani de la încheierea relației noastre, atunci când sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.
Cu toate acestea, păstrăm anumite date după ce contul dvs. este șters, atunci când o astfel de conservare este permisă prin lege sau atunci când este necesar pentru a gestiona disputele și revendicările.

Cazuri speciale

Înscrierea la newsletter - Informații despre adresa dvs. de e-mail și despre opțiunile dvs. privind publicitatea electronică. Vor fi conservate până când vă dezabonați fie din contul dvs., fie prin link-urile de dezabonare din newsletter.
Istoricul tranzacțiilor - Lista comenzilor plasate online. Vor fi conservate atât timp cât contul dvs este activ, urmat de o perioadă de trei ani.

Cum vă puteți dezabona de la newsletter și gestiona opțiunile pentru comunicarea promoțională și publicitatea personalizată?

 

Care sunt opțiunile dvs. pentru comunicarea promoțională?

Vă puteți înscrie în listele noastre de corespondență și sunteți de acord să primiți informații de marketing și promoționale de la noi. Puteți revizui opțiunile pentru comunicarea promoțională în orice moment, folosind oricare dintre modalitățile enumerate în secțiunea ”Contactează-ne”.
Comunicare electronică și newsletter: puteți da click pe link-urile de dezabonare din e-mailurile noastre promoționale în orice moment.
Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă vă dezabonați de la comunicările promoționale, este posibil să vă trimitem în continuare scrisori, apeluri, mesaje și/sau e-mailuri nepublicitare, cum ar fi cele despre contul dvs. sau despre tranzacțiile curente.

Ce puteți face dacă nu doriți să beneficiați de publicitate personalizată?

Putem folosi datele personale asociindu-le cu datele dvs. de navigare prin cookie-uri în scopul publicitățiii personalizate (de exemplu, pentru a afișa reclame adaptate profilului dvs. pe site-uri terțe, reclame care ar putea să vă intereseze sau o ofertă atunci când citiți un e-mail care conține o ofertă specială). Acest tip de direcționare este posibilă prin tehnologiile partenerilor noștri de publicitate care conectează datele de navigare de la același utilizator pe site-uri, platforme de rețele sociale și site-uri terțe, indiferent de dispozitivul utilizat.
• Pe platformele de rețele sociale (de exemplu, facebook sau instagram): puteți oricând renunța la această procesare prin configurarea setărilor dvs. de publicitate în contul dvs.
• Pe site-uri terțe: puteți consulta ”Politica de confidențialitate” pentru a afla modalitatea de retragere a consimțământului.
Atenție! A refuza publicitatea personalizată înseamnă doar că nu veți mai fi destinatarul publicității care vă vizează în mod specific. Acest lucru nu va afecta sau va împiedica afișarea sau recepționarea publicității generale.

Cu cine partajăm informațiile?

Partajăm datele când sunt necesare pentru a gestiona Site-ul și Serviciile.
În cadrul utilizării Serviciilor, anumite informații despre dvs. sunt transmise partenerilor noștri și procesatorilor de date care gestionează Site-ul și furnizează servicii conexe necesare pentru a-și îndeplini serviciul. În acest fel, datele dvs. sunt trimise furnizorilor de plăți și instituțiilor bancare, în vederea efectuării plăților, partenerilor pentru gestionarea operațiunilor de marketing.
În cazul în care avem consimțământul dvs. pentru a vă trimite newsletter, datele dvs. vor fi procesate cu ajutorul Retargeting, o societate cu sediul în România, care prelucrează datele conform politicilor de confidențialitate Retargeting.
Datele sunt, de asemenea, partajate cu terțe părți atunci când utilizați butoanele rețelelor sociale. Atunci când utilizați butoanele rețelelor sociale, datele dvs. de identificare sunt comunicate automat acestor rețele sociale. Puteți, de asemenea, să distribuiți anumite informații sau conținut prezente pe diqis.ro, pe rețelele sociale. Acest mod de utilizare este guvernat de termenii și condițiile de utilizare a respectivei rețele sociale. Vă invităm să le citiți.

Cum este garantată securitatea datelor dvs. personale?


Datele dvs. personale sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice care respectă cerințele legale și de reglementare române și europene care asigură securitatea și confidențialitatea acestora.
În particular, Frarom utilizează tehnologii de protecție, cum ar fi sistemele de criptare, autentificare și detectare a fraudelor, pentru a vă proteja contul online și tranzacțiile de plată.
Frarom obține angajamentul scris al furnizorilor de servicii și a subcontractanților săi pentru garantarea și implementarea măsurilor suficiente de securitate care asigură protecția datelor cu caracter personal încredințate acestora pentru prelucrare în conformitate cu cerințele legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Cum ne puteți contacta?


• prin poștă la următoarea adresa: SC FRAROM INTERNATIONAL EST, str. Petre Vancea, nr.3;
• telefonic de Luni pana Vineri intre 8:30 a.m. și 5:30 p.m. la +40 749 156 857 sau +40 332 407 853.
• pe mail la adresa: [email protected]; [email protected].
• în cadrul magazinului nostru fizic de la adresa: str. Petre Vancea, nr.3.

De asemenea, e bine să știți că la nivelul României funcționează Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ("ANSPDCP") - B-dul General Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 și că aveți dreptul să depuneți o plângere atunci când considerați că v-au fost încălcate drepturile, accesând site-ul web: www.dataprotection.ro.