Rețete înfricoșător de delicioase pentru Halloween

Rețete înfricoșător de delicioase de Halloween

Halloween-ul se apropie cu pași repezi. Surprinde-ți prietenii și familia cu preparate înfricoșător de delicioase. Te ajutăm noi cu câteva idei.

Pentru ca rețetele să iasă perfect, este necesar în primul rând să alegi cele mai calitative ingrediente, iar în al doilea rând, ustensilele potrivite, de calitate înaltă. Pe https://diqis.ro găsești mereu cele mai noi și dichisite produse. Te invităm să le descoperi și să te îndrăgostești de ele.

Chiar dacă Halloween nu este o sărbătoare autohtonă, a fost acceptată rapid de generațiile tinere. În Statele Unite copiii deghizați în creaturi fioroase sau personajele preferate colindă din ușă în ușă cu scopul de a aduna cât mai multe bomboane. Halloween-ul înseamnă distracție și creativitate.Pe lângă costumații, fiecare îți demonstrează originalitatea prin decorațiuni care mai de care mai ingenios create sau rețete culinare, toate cu tematică „de groază”. Dacă îți plac poveștile de groază și arta culinară, îți propunem câteva idei de „rețete înfricoșătoare”.

 

Mătura vrăjitoarei

Vei avea nevoie de sticksuri, felii de cașcaval și ceapă verde. Sticksul va fi înconjurat de câte o felie de cașcaval tăiată în șuvițe subțiri și legată cu un fir de ceapă. Sperăm că nu-și vor lua zborul din farfurie înainte de a fi degustate.

Gustare ochioasă

Această rețetă ochioasă poate fi făcută atât din ouă fierte cât și umplute. Fiecare jumătate de ou va fi ornată cu măsline și ketchup. Se va mânca cât ai clipi!

Dovlecii blestemați

Dovleacul nu are gust de dovleac, iar în interiorul lui nu găsești semințe ci miez pufos de brânză. Poți să-i tăvălești prin boia de ardei dulce, iar pentru detalii vei folosi codițe de pătrunjel.

Gustarea din cimitir

Cimitirul de sandvișuri este simplu și rapid de preparat. După ce umpli feliile de pâine cu ingredientele dorite, trebuie să le tai sub forma unei pietre funerare și să le așezi în picioare pe farfurie. Pentru decor folosește frunze mărunțite de salată verde sau varză.

Mumii în aluat

Procesul de mumificare începe cu înfășurarea cârnăciorilor în fâșii din aluat de foietaj. Capul mumiei trebuie să rămână neacoperit pentru a-i adăuga ochi din muștar. După 10 minute petrecute în cuptor, mumiile tale vor prinde culoare în obraji.

Mere otrăvite

Nu știm dacă asta a fost și metoda vrăjitoarei din Alba ca Zăpada, dar rezultatul arată la fel. Primul pas este topirea zahărului până se caramelizează. După aceea se adaugă un strop de colorant negru. Merele cu bețe de frigărui în ele se vor acoperi cu caramel. Apoi vor fi lăsate la uscat pe un grătar.

Distrează-te alături de cei mici preparând aceste rețete și nu numai. Lasă-ți imaginația liberă! Îți urăm un Halloween înfricoșător ție și prietenilor tăi!

PS: Nu uita că în săptămâna 28.10-6.11.2022 ai până la -80% reducere la produsele selectate, în limita stocului disponibil! Descoperă aici.

Sursa: jurnalderetete.md