Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Decembrie 2016

  1. Prăjitură de Crăciun: Tort Buturugă
    16
    Dec

    Prăjitură de Crăciun: Tort Buturugă

    În perioada sărbătorilor, gospodinele pregăesc tot felul de preparate deicioase pentru cei dragi. Pe lângă sarmale și fripturi, dulciurile delicioase nu treuie să lipească de pe nicio masă. Dacă nu te-ai hotărât încă ce prăjituri să faci, noi venim cu o propunere delicioasă și ușor de făcut: Buturuga de Crăciun.

    Tortul Buturuga sau Bûche de Noël este un desert franțuzesc cu istorie. O primă variantă a poveștii plasează apariția acestei prăjituri în anul 1870. Cofetarii francezi au fost inspirați de buștenii care ardeau în sobă în Ajunul Crăciunului.

    O altă variantă a poveștii spune că această prăjitură a apărut încă din timpul lui Napoleon Bonaparte. Acesta ar fi interzis aprinderea focului în sobe pentru a evita răspândirea bolilor. Populația franceză a găsit atunci un alt mod de a petrece timpul liber la gura sobei, preparând o prăjitură care să amintească de buștenii pe care îi puneau în sobă. Prăjitura a devenit astfel simbolul familiei reunite.

    Bûche de Noël

    Citește mai departe
  2. Rețetă de Revelion- aperitive festive cu somon
    12
    Dec

    Rețetă de Revelion- aperitive festive cu somon

    Pentru masa festivă de Revelion, aperitivele sunt primele preparate cu care ne impresionăm invitații. Pentru un rezultat garantat, alege un aperitiv delicios, foarte simplu de făcut. În noaptea de Anul Nou, este esențial ca pe fiecare masă să existe un preparat cu pește.

    Tradiția spune că în noaptea dintre ani trebuie să mâncăm pește pentru ca în noul an să ne strecurăm printre probleme la fel ca peștele în apă. Cea mai bună alegere este somonul, un pește delicios, cu foarte multe proprietăți nutriționale, bogat în acizi grași si Omega 3.

    Noi am pregătit deja aceste aperitive pentru voi împreună cu Dana Burlacu, în studioul celor de la Soft and Grace. Preparatul întrunește gusturi și texturi diferite care se îmbină perfect într-un rezultat delicios. Gustul specific, puțin sărat al somonului, alături de textura fină a cremei de brânză este completat de parfu

    Citește mai departe
  3. Rețetă de Crăciun - pui umplut cu gutui
    12
    Dec

    Rețetă de Crăciun - pui umplut cu gutui

    Anul acesta, alături de toate bunătățile tradiționale pe care le vei pregăti pentru masa de Crăciun, ne-am gândit să îți oferim o idee deosebită pentru un preparat special. Preparatele de Crăciun, din carne de porc, trebuie echilibrate cu unul ușor și delicios. Pentru aceasta am ales o rețetă cu pui și..gutui. Noi am gătit deja această rețetă pentru voi și rezultatul este unul peste măsura așteptărilor. Puiul fraged și suculent ne-a lăsat gura apă și am decis că acest preparat se potrivește perfect la masa festivă de Crăciun.

    Alături de prietena noastră Dana Burlacu, am gătit în studioul celor de la Soft and Grace

    Citește mai departe
  4. Secretele cozonacului perfect
    02
    Dec

    Secretele cozonacului perfect

    Săptămâna trecută, pe pagina de Facebook a magazinului nostru, v-am întrebat care sunt secretele pentru a prepara un cozonac perfect. Pe baza răspunsurilor voastre am descoperit că acest desert tradițional nu este simplu de făcut și că este nevoie de foarte multă muncă și dăruire.

    Cozonacul este nelipsit la masa de Crăciun, dar mulți dintre noi alegem să îl cumpărăm pentru că nu avem timp să îl preparăm sau nu ne iese niciodată ca cel pe care îl mâncam la bunica atunci când eram mici. Am adunat toate sfaturile de la voi și ne-am hotărât să împărtășim aceste secrete cu toate gospodinele care vor să prepare anul acesta cozonacul perfect. Dacă urmezi îndeaproape acești pași, cozonacul tău va fi apreciat de toții invitații de la masa de Crăciun.

    Înainte de toate, ingredientele de bună calitate sunt cele mai importante. Atunci când alegem făina, laptele, drojdia, zahărul, ouăle,

    Citește mai departe
  5. Cadouri practice și elegante de Crăciun
    02
    Dec

    Cadouri practice și elegante de Crăciun

    În preajma sărbătorilor de iarnă, cel mai practicat sport este goana după cadoul perfect. Fiecare dintre noi avem anumite principii după care alegem un cadou, dar, în general, căutăm cadouri practice, care să se încadreze în bugetul alocat și să fie potrivite cu evenimentul.

    Știm deja că în această perioadă vom face mai multe vizite și vom participa la evenimente organizate de familie, prieteni sau cunoștințe. Când suntem invitați să participăm la un prânz sau o cină festivă trebuie să avem în vedere că este necesară o mică atenție din partea noastră. Noi vă propunem câteva sfaturi și idei pentru a alege cadoul potrivit.

    1.Cadouri pentru gospodinele din familie

    De Crăciun, gospodinele pregătesc preparate tradiționale și își invită toată familia la masă pentru a gusta spiritul sărbătorilor alături de cei dragi. Mama, bunica, mătușa, soacra, sunt persoane importante din viața noastră și în această perioadă a anului dorim să fim cât mai a

    Citește mai departe