Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Martie 2019

  1. Pregătește paste acasă ca un profesionist
    29
    Mar

    Pregătește paste acasă ca un profesionist

    Cu toții avem momente când ne simțim inspirați pentru a crea tot felul de bunătăți în bucătăria personală. Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată cum sunt pastele făcute acasă, dacă sunt greu de realizat, dacă o să îți iasă și dacă merită să încerci.

    Noi spunem că da, mai ales dacă ai la îndemână instrumentele necesare pentru tot acest proces. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că ai în cămară toate ingredientele. Dacă nu, notează-ți pe lista de cumpărături că ai nevoie de făină, ouă, ulei, sare și iaurt.

    Apoi, dacă vrei ca pastele să fie perfecte, ai nevoie de o mașină pentru făcut paste, cu ajutorul căreia poți face tagliatelle, tăiței, raviolli, spaghete sau lasagna. Alege un bol în care să pui toate ingredientele și să le amesteci bine, până când se omogenizează. După ce ai terminat de amestecat și frământat, lasă aluatul la dospit între 30 de minute și 3 ore. Apoi, întinde-l pe masă și fă o foaie nici prea subțire, nici prea groasă pe care să o trec

    Citește mai departe
  2. Bogățiile primăverii la tine în farfurie. Accesorii perfecte pentru pregătirea salatelor de sezon
    06
    Mar

    Bogățiile primăverii la tine în farfurie. Accesorii perfecte pentru pregătirea salatelor de sezon

    Mărțișoarele și florile colorate și frumos mirositoare sunt doar câteva dintre cadourile pe care ni le aduce primăvara în dar. După iarnă, o perioadă destul de grea pentru organismul nostru, acest anotimp știe de ce anume avem nevoie pentru ca și noi să revenim la viață, nu doar natura.

    Cum face acest lucru? Prin bogăția de legume pe care le putem introduce în alimentația noastră zilnică, cea mai simplă și rapidă metodă fiind salata. Când ne gândim la legumele ce dau gust primăverii noastre, prima salată care ne trece prin minte este cea grecească.

    Rețeta este simplă și nu ai nevoie de prea multe ingrediente: roșii, brânză feta, castraveți, ceapă, măsline negre, ulei de măsline, suc de lămâie și condimente (oregano, sare, piper). Cureți, speli și tai ingredientele, le amesteci într-un castron mai mare și te poți ajuta de setul de două linguri pentru salată, ca să fii sigur că mixezi perfect toate legumele.  Abia așteptai salata verde? Și noi, pentru că rețetele în

    Citește mai departe