Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Aprilie 2019

  1. Aranjează masa de Paște cu dichis
    22
    Apr

    Aranjează masa de Paște cu dichis

    Paștele este la câteva zile distanță și dacă plănuiești să organizezi la tine acasă cina sau prânzul festiv, ar trebui să te gândești cum vei aranja masa înainte de a stabili meniul. Aranjamentul potrivit pentru masa de Paște nu trebuie să fie unul complicat și poți combina atât elemente noi, cât și din cele pe care le ai deja pentru un look proaspăt. Ți-am pregătit câteva idei creative care să te inspire.

     

    Simplu, dar elegant

    Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru planificare, alege un look simplu, dar elegant pentru masa de Paște. Dacă ai o față de masă într-o culoare pastelată, sau chiar una albă, folosește-o pe aceasta. Combinația alb-alb este una foarte elegantă, așa că un serviciu de masă alb de la Corelle este alegerea perfectă. Pentru o pată de culoare, poți folosi șervețele textile și flori de primăvară pe care să le legi împreu

    Citește mai departe
  2. Bunătăți de Paște preparate în tăvi Guardini
    17
    Apr

    Bunătăți de Paște preparate în tăvi Guardini

    Luna aprilie este luminată de Sărbătorile Pascale, ocazie pentru care toate gospodinele umplu masa cu bunătăți tradiționale sau încearcă rețete noi pentru a-i surprinde pe cei dragi. În afară de cozonac și pască, care nu lipsesc niciodată de pe masa de Paște, îți propunem ca anul acesta să încerci și alte bunătăți la cuptor. Pentru asta, câteva tăvi Guardini sunt ajutorul de încredere. Prăjiturile cu fructe sau tartele cu legume proaspete sunt preferatele sezonului. Uite 4 idei dulci și sărate pentru masa de Paște:

    Quiche cu spanac și tofu, turmeric și chimen

    Primăvara este anotimpul preferat al spanacului, așa că nu ezita să îl incluzi și pe el în meniul de Paște. Ca să nu te rezumi la clasica mâncărică de spanac sau salată, încearcă ceva diferit. Spanacul, alături de brânză feta cu verdețuri și cele două condimente cu gust puternic fac echipă bună pentru un quiche proaspăt. Pentru prepararea acestei specialități franțuzești ai nevoie de o tavă rotundă.

    Citește mai departe