Aranjează masa de Paște cu dichis

Paștele este la câteva zile distanță și dacă plănuiești să organizezi la tine acasă cina sau prânzul festiv, ar trebui să te gândești cum vei aranja masa înainte de a stabili meniul. Aranjamentul potrivit pentru masa de Paște nu trebuie să fie unul complicat și poți combina atât elemente noi, cât și din cele pe care le ai deja pentru un look proaspăt. Ți-am pregătit câteva idei creative care să te inspire.

 

Simplu, dar elegant

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru planificare, alege un look simplu, dar elegant pentru masa de Paște. Dacă ai o față de masă într-o culoare pastelată, sau chiar una albă, folosește-o pe aceasta. Combinația alb-alb este una foarte elegantă, așa că un serviciu de masă alb de la Corelle este alegerea perfectă. Pentru o pată de culoare, poți folosi șervețele textile și flori de primăvară pe care să le legi împreună cu o panglică colorată și să le așezi pe farfurie.

 

Adu primăvara pe masă

Creează un look festiv prin tehnica de layering. Alege o față de masă uni și stabilește o culoare dominantă. Noi îți propunem rozul și un design rustic. Așază naproane roz închis, apoi placematuri cu aspect lemnos și la final farfurii cu flori roz de la Corelle. Dacă ești un fan al decorațiunilor, poți completa tot designul cu mici cuiburi artificiale cu ouă colorate. Nu uita și de vaza cu flori proaspete!

 

Culori îndrăznețe pentru masa de Paște

Îți place să fii îndrăzneț în aranjarea mesei? Alege o culoare puternică, care să devină dominantă. Îți propunem setul de farfurii turcoaz de la Corelle. Acum că ai stabilit culoarea principală, turcoazul, mai rămâne doar să construiești în jurul lui. Alege un set de pahare de vin simple, pentru a nu crea senzația de înghesuială. Setul de tacâmuri trebuie să fie tot simplu, dar nu uita că ai nevoie de cuțite speciale pentru friptură. Servețelele sau servetele trebuie să fie în aceeași nuanță de turcoaz sau ceva mai deschise. În materie de decorațiuni, caută câteva mici cuiburi, umple-le cu ouă colorate în albastru și așază-le în mijlocul mesei. Acum că ți-am dat câteva mici idei, nu mai rămâne decât să te hotărăști ce stil de aranjare vei alege și să-ți achiziționezi ce mai ai nevoie. În categoria dedicată aranjării mesei găsești articole care să te inspire în crearea unui concept pentru masa de Paște.