Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Noiembrie 2016

  1. 8 sfaturi pentru curățenia de Crăciun
    25
    Noi

    8 sfaturi pentru curățenia de Crăciun

    Curățenia de Crăciun este momentul în care toate gospodinele își pregătesc casa pentru sărbătorile din luna decembrie. Este acea perioada, care poate ține chiar și câteva zile, când singurul lucru care contează este ca la sfârșit totul să strălucească în jur.

    Chiar dacă facem curățenie în casă aproape zilnic, acum este momentul în care spălăm geamurile, ștergem praful din părțile ascunse ale bibliotecii și lustruim toate podelele din casă. Fiecare dintre noi are stilul său aparte atunci când vine vorba despre treburile gospodărești. Orice gospodină face curățenie așa cum a învățat de la mama, la care se adaugă sfaturile de la colegele de serviciu sau ideile găsite pe internet. Pentru că nu există o regulă scrisă pentru rezultate excelente, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi practice care să vă ușureze munca.

    1. Planifică și organizează

    Înainte de a te apuca, acordă puțin timp organizării. În funcție de câte zile ai la dispoziție, pl

    Citește mai departe
  2. 5 decorațiuni de Crăciun home - made
    24
    Noi

    5 decorațiuni de Crăciun home - made

    Crăciunul este momentul acela din an în care toată casa emană atmosfera de sărbătoare. Fiecare familie folosește cât mai multe decorațiuni și luminițe și își împodobește casa și pe dinafară, dar și în interior. Pe lângă bradul împodobit cu ghirlande, globuri și luminițe și instalațiile luminoase de la exterior, vă propunem câteva decorațiuni pe care le puteți face acasa, pentru locuință sau masa festivă.

     

    1. Coșulețul decorativ parfumat

    Ai nevoie de: un coșuleț de răchită, crenguțe de brad, conuri, nuci, un lanț de margele decorative, batoane de scorțișoară, coji de portocală, ulei volatil de brad, lipici și spray cu vopsea aurie.

    Coșulețul decorativ parfumat întrunește toate aromele preferate ale Crăciunului: scorțișoară, portocale și brad. Este foarte simplu să obții un element de decor deosebit și să păstrezi aromele puternice în casă pe toată perioada sărbătorilor. Alegeți un

    Citește mai departe
  3. Black Friday prelungit la Diqis
    15
    Noi

    Black Friday prelungit la Diqis

    Nu vă ajunge o singura zi să alegeți produsele preferate? Nicio problemă! La Diqis vă așteaptă o întreagă săptămană cu reduceri speciale la accesorii dichisite pentru casă. Vă invităm în perioada 14- 20 noiembrie să profitați de Black Week: reduceri de până la 50% la peste 500 de produse din gama noastră.

    Black Week este momentul potrivit pentru a alege cadourile de sărbători pentru cei dragi sau pentru a vă răsfăța casa cu noi decorațiuni de sezon sau articole practice pentru baie sau bucătărie. Dacă nu va puteți hotărî asupra cadoului perfect, vă propunem sa alegeți una dintre ramele foto din gama noastră.

    Rama foto inima cu 13 poze este perfectă pentru a păstra vii momentele speciale pe care le-ați petrecut alături de o persoană dragă în anul care va ajunge în curând la final. Este disponibilă in 3 culori pentru gustul oricui și acum este la doar 53 de lei. Săptămâna reducerilor pentru case cu dichis vine și cu discounturi la accesoriile necesare la organizarea unei mese fe

    Citește mai departe