Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iulie 2020

  1. Mobilierul modular ORSO - perfect pentru tine!
    24
    Iul

    Mobilierul modular ORSO - perfect pentru tine!

    Dă frâu liber imaginației tale! Descoperă-ți abilitățile de designer și amenajează-ți dressingul ca în revistele de design interior!

    Pentru că știm cât de plăcut este să găsești mobila mult visată, îți facem cunoștință cu sistemul de mobilier modular ORSO, cu piese ce pot fi combinate în diferite moduri, adaptate spațiului, dar și nevoilor tale, astfel încât să pui în practică toate ideile adunate din revistele tale preferate pentru decor.

    Super avantaj! Piesele se vând separat, astfel încât ai posibilitatea de a alege doar elementele de mobilier pe care le consideri potrivite pentru locuința ta. Fie că vrei să amenajezi dressing-ul, biblioteca, holul sau dormitorul, ORSO este soluția!

    Poți alege din următoarele modele:

    Citește mai departe
  2. 10 bloggeri culinari pe care merită să-i urmărești

    Bunătăți de-ți lasă gura apă, sfaturi, trucuri și rețete pentru bucătarii de acasă.

    Consultă următoarele bloguri culinare și vei afla lucruri minunate despre secretele bucătăriei.

    Adrian Hădean - www.adihadean.ro

    Posibil ca numele să ți se pară cunoscut de la emisiunea de pe PRO TV, Masterchef. Ai dreptate, el este! Adrian Hădean este unul dintre cei trei jurați și se descrie astfel „Am 37 de ani. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru. Am profitat la maximum de experiențele mele din ultimii 30 de ani și mi-am învățat bine lecțiile. Știu ce am de făcut în fiecare zi pentru ca viața mea să fie așa cum îmi doresc și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față”. Mai nou, Adrian Hădean a înființat un proiect prin care a ales 3 interni să scrie pe blogul său și să încerce rețete culinare pe o anumită temă.

    Citește mai departe