Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iunie 2017

  1. 5 rețete de smoothie mai delicioase ca la restaurant
    30
    Iun

    5 rețete de smoothie mai delicioase ca la restaurant

    Ce poate fi mai reconfortant într-o zi călduroasă decât o băutură rece? Dacă te-ar întreba cineva care e băutura ta preferata de vară, la ce te-ai gândi prima oară? La un suc acidulat, la un frappe sau la un suc natural de fructe? Înainte să răspunzi, gândește-te la efectele fiecărei băuturi asupra organismului tău. Din punct de vedere nutritiv, avem un câștigător: sucul natural. Și nu orice fel de suc natural: un smoothie. Smoothie, sau sucul cu pulpă, nu este doar o băutură răcoroasă, ci o adevărată oază de energie și sănătate, conținând, spre deosebire de băuturile proaspăt stoarse, și fibre. Internetul este plin de rețete de smoothie, iar în supermarketuri găsești acum toate ingredientele de care ai nevoie, chiar și fructe exotice mai puțin cunoscute.

    De ce ai nevoie pentru a prepara un smoothie

    Principiul de bază pentru prepararea unui smoothie este simplu: ai nevoie, în primul rând, de fructele, legume

    Citește mai departe
  2. 6 sfaturi pentru spălarea corectă a hainelor
    30
    Iun

    6 sfaturi pentru spălarea corectă a hainelor

    Spălarea hainelor este o activitate de rutină care, pentru ca hainele tale să nu se deterioreze, trebuie să se desfășoare după anumite reguli. Ia în considerare aceste sfaturi de fiecare dată când speli haine.

    Spălarea hainelor este una dintre activitățile gospodărești care uneori ne poate da bătăi de cap. Știi bluza aia nouă pe care ai purtat-o o singură dată și, pentru că nu ai respectat simbolurile de pe etichetă, este distrusă pentru totdeauna?

    Mașinile de spălat moderne sunt dotate cu o mulțime de funcții care ne protejează articolele de îmbrăcăminte în timpul spălării. Mai mult, producătorii de detergent își îmbunătățesc permanent gama, inventând produse cu proprietăți noi de curățare, care conțin substanțe care nu atacă țesăturile. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de anumite reguli înainte să umpli mașina de spălat cu rufe, pentru a te asigura că hainele tale preferate se păstrează în stare bună cât mai mult timp.

    Separă rufele

    Citește mai departe
  3. Ce accesorii NU trebuie să lipsească din baia ta
    28
    Iun

    Ce accesorii NU trebuie să lipsească din baia ta

    1. Savoniera. Savoniera este un fel de pătuț pentru săpunul tău. Așa cum te îngrijești de alegerea patului perfect, trebuie să acorzi o importanță deosebită și savonierei. Trebuie să găsești o savonieră care să fie pe placul tău și care să fie în tandem cu celelalte accesorii și cu designul băii. Poți folosi savoniera pentru săpunul de utilizare zilnică sau poți s-o folosești pentru săpunul tău bio de îngrijire a feței.

     

    2. Dispenserul pentru săpun lichid. Săpunul lichid este varianta inovativă, mai practică și mai igienică a săpunului clasic. Industria cosmetică își îmbunătățește permanent gama de săpunuri lichide, dezvoltând proprietățile antibacteriene, de curățare și hidratare

    Citește mai departe
  4. Fructe de vară- ce și de ce?
    23
    Iun

    Fructe de vară- ce și de ce?

    Vara este minunată cu zilele ei lungi și însorite, dar și cu cele ploioase, care mai potolesc căldura uneori moleșitoare. Soarele și ploaia nu sunt îndrăgite doar de noi, ci și de pomii fructiferi, care în anotimpul cald ne oferă o adevărată sursă de energie și vitamine. Fie că ai propria ta livadă sau îți procuri fructe de la producători, varietatea de fructe de vară este foarte mare.

    Este esențial ca în alimentația noastră zilnică să includem cel puțin un fruct proaspăt. Pe lângă cele trei mese principale ale zilei, nutriționiștii recomandă să avem și două gustări. În timpul verii, străduiește-te ca gustările de la ora 10 și ora 17 să fie pe bază de fructe de vară. Poți consuma un fruct în stare naturală sau poți face sucuri și smoothie-uri din fructele preferate.

    Pentru că susținem alimentația sănătoasă și echilibrată, îți recomandăm câteva fructe de vară pe care le poți găsi cu ușurință în piețe și supermarketuri. În plus, vei descoperi destule motive care să te det

    Citește mai departe
  5. Accesorii luminoase de poveste pentru casa ta
    15
    Iun

    Accesorii luminoase de poveste pentru casa ta

    Știi momentul acela când îți dorești să petreci câteva momente doar tu cu tine?

    Fiecare dintre noi are locul lui preferat de relaxare: canapeaua confortabilă din living, șezlongul de pe terasă, patul pufos din dormitor, fotoliul suspendat din balcon sau locul amenajat pentru citit. În secolul vitezei, nu ne permitem prea multe momente de genul acesta, așa că atunci când apucăm să simțim liniștea, ne dorim să trăim această senzație la intensitate maximă.

    Locșorul tău preferat de relaxare trebuie să fie amenajat chiar de tine: să alegi culorile ideale care să te liniștească, materiale care să-ți răsfețe simțurile, decorațiuni care să-ți facă ochii să sclipească de încântare, poate o sursă de muzică ambientală și, foarte important, o iluminare difuză.

    Pentru că majoritatea dintre noi ajungem să ne bucurăm de un moment de liniște abia la sfârșitul zilei, lumina naturală este înlocuită de o sursă de lumină artificială, difuză, cu lumină caldă, care să ne ajute să ne destindem.

    Citește mai departe
  6. Lasă-te surprins de lina de coșuri de gunoi Brabantia NewIcon
    14
    Iun

    Lasă-te surprins de lina de coșuri de gunoi Brabantia NewIcon

    Așa cum ne-a obișnuit deja, Brabantia acordă o importanță deosebită protejării planetei. Cu noua colecție de coșuri de gunoi, Brabantia a făcut un pas înainte în procesul de ecologizare. Coșurile de gunoi din linia NewIcon sunt confecționate din 40% materiale reciclate, iar 98% din coșul de gunoi și din ambalaj este reciclabil după folosire. Mai mult decât atât, pentru fiecare coș de gunoi Brabantia NewIcon pe care îl cumperi, vei susține eforturile campaniei de ecologizare a oceanelor prin curățarea acestora de materiale plastice.

    Noile coșuri de gunoi cu pedală nu sunt doar frumoase și ecologice, ci sunt și un adevărat ajutor de nădejde în casa ta. Nu trebuie să-ți faci niciodată griji pentru dezechilibrarea coșului de gunoi atunci când apeși pedala: este robust și mereu în poziție verticală, datorită bazei anti- alunecare și a siguranței anti- înclinare. Mai mult decât atât, coșurile de gunoi NewIcon nu permit mirosului să se răspândească, sunt silențioase la închidere, ușor de deschis prin

    Citește mai departe