Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iunie 2015

  1. Importanța hidratării pentru o viață sănătoasă

    Să fii hidratat este obligatoriu indiferent de anotimp sau de temperatură, deoarece fiecare celulă, fiecare organ și fiecare parte a corpului are nevoie de apă pentru a lucra corect. De exemplu, corpul uman are nevoie de apă pentru a-și menține temperatura sau pentru a-și lubrifia articulațiile.

    Mai exact, apa este vitală pentru sănătate. Apa reprezintă mai mult de jumătate din greutatea corpului. Deoarece pierdem apă în fiecare zi, în fiecare moment, chiar și atunci când respirăm, este necesar să înlocuim apa pe care o pierdem pentru a preveni deshidratarea.

    Simptome ale deshidratării: senzație de sete accentuată, dureri de cap, oboseală, piele și gură uscate sau, când deshidratarea este severă, chiar confuzie și amețeală Știi câtă apă trebuie să consumi în fiecare zi pentru a nu fi deshidrat? Cu siguranță ai auzit diferite recomandări cu privire la câtă apă ar trebui să consumăm. Desigur, aceasta depinde de fiecare persoană. În timp ce pentru unele persoane mai puțin de op

    Citește mai departe
  2. Kitul pentru picnic

    A trecut ceva vreme de când soarele ne-a tot dat semne că trebuie să ieșim la plimbare sau să plecăm în călătorii care să ne relaxeze. Iar pentru că ieșirile la iarbă verde sunt cele mai la îndemână atunci când ne permite timpul liber, trebuie să încercăm să profităm de ele cât mai mult timp. De obicei, la o astfel de ieșire, ne place să luăm de acasă alimente și băutură care să fie ușor de preparat și de transportat.

    Cu produsele originale termoizolante marca Thermos vei reuși să faci față temperaturilor ridicate în drumețiile tale, fără să îți mai faci griji referitoare la cât de cald e afară. Iată ce îți oferim pentru ca micile tale călătorii să fie mai sigure și mai plăcute: Odată cu venirea căldurii, cănile termoizolante devin o necesitate în orice ieșire.

    Cănile de la Thermos păstrează temperatura băuturilor reci și au și un capac de plastic care te ajută să le transporți în siguranță, fără să fie vărsate. De asemenea, dispun și de un mâner de plastic, care le face

    Citește mai departe
  3. Gama Attraction de la Pyrex aduce eleganța în bucătăria ta
    12
    Iun

    Gama Attraction de la Pyrex aduce eleganța în bucătăria ta

    Atunci când hotărăști să îți achiziționezi un set nou de oale sau tigăi pentru bucătărie, principala condiție este ca acestea să fie rezistente, pentru a nu fi nevoit să le schimbi foarte des și să fie ușor de depozitat, dacă spațiul din bucătăria ta este limitat. Noua gamă Attraction de la Pyrex nu doar că are deja aceste caracteristici, ci vine și cu câteva noi. Îmbină ușurarea modului de preparare cu plăcerea servirii mesei.

     

    Mâner magnetic detașabil

    Când spunem că produsele din gama Attraction sunt ușor de depozitat și de folosit, vorbim despre acest lucru din două puncte de vedere: mâner magnetic detașabil și mărimi diferite care permit depozitarea. Mânerul magnetic detașabil este una dintre cele mai importante caracteristici ale gamei, deoarece o cratiță poate fi transformată foarte ușor într-o tigaie, doar prin îndepărtarea acestuia. Datorită acestei caracteristici, nu mai există niciun pericol să te frigi și nici să atingi parte

    Citește mai departe