A trecut ceva vreme de când soarele ne-a tot dat semne că trebuie să ieșim la plimbare sau să plecăm în călătorii care să ne relaxeze. Iar pentru că ieșirile la iarbă verde sunt cele mai la îndemână atunci când ne permite timpul liber, trebuie să încercăm să profităm de ele cât mai mult timp. De obicei, la o astfel de ieșire, ne place să luăm de acasă alimente și băutură care să fie ușor de preparat și de transportat.

Cu produsele originale termoizolante marca Thermos vei reuși să faci față temperaturilor ridicate în drumețiile tale, fără să îți mai faci griji referitoare la cât de cald e afară. Iată ce îți oferim pentru ca micile tale călătorii să fie mai sigure și mai plăcute: Odată cu venirea căldurii, cănile termoizolante devin o necesitate în orice ieșire.

Cănile de la Thermos păstrează temperatura băuturilor reci și au și un capac de plastic care te ajută să le transporți în siguranță, fără să fie vărsate. De asemenea, dispun și de un mâner de plastic, care le face să fie ideale și pentru birou sau mașină.

Mâncarea pe care o iei cu tine se menține proaspătă la fel ca în momentul în care ai plecat de acasă cu geanta termoizolantă Thermos Classic, care răcește alimentele timp de șase ore, la o temperatură de 5 grade Celsius. Este încăpătoare, având o capacitate de 35 de litri, ceea ce înseamnă că poți lua cu tine echivalentul a 48 de doze de băutură.

Geanta termoizolantă Thermos Fashion este ideală pentru călătorii mai scurte, deoarece are o capacitate de 4 litri. Căptușeala confecționată din PVA ușor de întreținut favorizează crearea unei bariere termice împotriva căldurii pentru două ore. Poți lua cu tine atât mâncare, cât și aproximativ șase doze de băutură. De asemenea, are și un design plăcut și colorat, care îți va înveseli ieșirile.

Rucsacul termoizolant Thermos Forest Friends este perfect pentru copilul tău, indiferent că merge la grădiniță sau în excursie, deoarece gustarea sau băutura îi vor fi păstrate la o temperatură optimă datorită termoizolării. De asemenea, este ideal și pentru mâncarea caldă, temperatura maximă fiind de 75 de grade Celsius. Cele trei modele: vulpe, broască și urs panda îi vor face ziua mai frumoasă.

Oriunde unde ai pleca, trebuie să te menții hidratat pentru a avea energie și bună dispoziție. Recipientul pentru hidratare Thermos are o capacitate de 500 de ml, ceea ce înseamnă că te va ajuta să îți menții corpul hidratat pe durata activităților. Are pereți dubli, ceea ce face ca izolarea să fie perfectă, împiedică formarea condensului și menține băutura rece pentru mult timp.

Chiar dacă la un picnic nu contează doar mâncarea sau băutura, produsele marca Thermos te ajută să uiți de grija că acestea nu sunt păstrate la o temperatură optimă.