Gama Attraction de la Pyrex aduce eleganța în bucătăria ta

Atunci când hotărăști să îți achiziționezi un set nou de oale sau tigăi pentru bucătărie, principala condiție este ca acestea să fie rezistente, pentru a nu fi nevoit să le schimbi foarte des și să fie ușor de depozitat, dacă spațiul din bucătăria ta este limitat. Noua gamă Attraction de la Pyrex nu doar că are deja aceste caracteristici, ci vine și cu câteva noi. Îmbină ușurarea modului de preparare cu plăcerea servirii mesei.

 

Mâner magnetic detașabil

Când spunem că produsele din gama Attraction sunt ușor de depozitat și de folosit, vorbim despre acest lucru din două puncte de vedere: mâner magnetic detașabil și mărimi diferite care permit depozitarea. Mânerul magnetic detașabil este una dintre cele mai importante caracteristici ale gamei, deoarece o cratiță poate fi transformată foarte ușor într-o tigaie, doar prin îndepărtarea acestuia. Datorită acestei caracteristici, nu mai există niciun pericol să te frigi și nici să atingi partea interioară a cratiței. De asemenea, mânerele le poți pune într-un sertar separat, fără să te mai încurce.

 

Ușor de depozitat

Știm că în bucătărie spațiul este de multe ori o problemă. Mai mult, dulapul în care ții tigăile și oalele este de cele mai multe ori prea mic și de aceea este foarte dificil să îl menții ordonat. Pyrex nu a uitat de acest aspect, iar produsele din gama Attraction sunt de mărimi diferite, în așa fel încât le poți depozita în dulap una peste celalaltă, fără a ocupa prea mult spațiu.

 

Design plăcut și elegant

Designul produselor din gama Attraction este într-adevăr atractiv și plăcut, încât atunci când vei pregăti masa pentru invitații tăi vei putea să aduci mâncarea preparată direct de pe foc, pentru a-i putea impresiona cu ceea ce le-ai gătit. Culoarea gri este de asemenea un semn al eleganței care nu va trece neobservat.

 

Ușor de curățat

Interiorul produselor din gama Attraction este din material antiaderent brevetat, ceea ce asigură o distribuire uniformă a căldurii, fiind foarte ușor de curățat chiar și în mașina de spălat vase. Gama Attraction de la Pyrex este gândită și adaptată la nevoile consumatorilor, de aceea și garanția oferită este de zece ani. Sobre și elegante, prezența produselor din această gamă în bucătărie te va face să simți schimbarea chiar de la prima mâncare gătită.