Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Octombrie 2017

  1. Culori în bucătărie: accesorii de efect
    20
    Oct

    Culori în bucătărie: accesorii de efect

    Bucătăriile au evoluat foarte mult în timp și mai ales în...spațiu. Dacă înainte bucătăriile erau proiectate ca un spațiu micuț, în care încăpeau maximum un aragaz, un frigider, o chiuvetă și un mic colțișor pentru luat masa, situația s-a schimbat odată cu clădirile moderne.

    Bucătăria a devenit o cameră la fel de importantă ca dormitorul, de exemplu. Conceptul de open-space care transformă bucătăria, locul de luat masa și livingul într-o singură încăpere foarte mare a oferit bucătăriei un statut principal în casă. Investim timp și bani în amenajarea acesteia și fiecare mic detaliu contează pentru că, la urma urmei, bucătăria ne definește modul de viață. Dacă înainte totul era despre practicabilitatea unei bucătării, acum vorbim despre culori în bucătărie, tipuri de lemn, accesorii moderne din inox, electrocasnice de ultimă generație, decorațiuni rustice, vintage sau pop art.

    Există atât de multe combinații de culori în bucătărie încât este foarte greu să te decizi care este p

    Citește mai departe
  2. Produsul lunii- ajutorul tău de încredere în curățenie
    20
    Oct

    Produsul lunii- ajutorul tău de încredere în curățenie

    Ești în plin sezon de curățenie? Ți-am pregătit reduceri la toată gama de produse pentru curățenie. Descoperă un produs care revoluționează curățarea podelelor

    Speli geamurile, bați covoarele, ștergi praful de pe mobilă, cureți podelele, lustruiești faianța din bucătărie și din baie, ce să mai, după câteva zile de muncă intensă, toată casa o să strălucească. Cu toții trecem prin agitația curățeniei de toamnă. Și pentru că știm că nu este o muncă ușoară (chiar dacă toți membrii familiei contribuie), încurajăm gospodinele cu o veste bună: în magazinul on-line, toate produsele pentru curățenie sunt reduse cu cu până la 40%.

    Înainte să te apuci de curățenie ai nevoie de 3 lucruri: soluții profesionale de curățare, articole pentru curățenie și câteva sfaturi care să te ajute să te organizezi mai bine. Tu știi cel mai bine care sunt soluțiile de curățare care nu dau greș. Articolele de curățenie de care ai nevoie le găsești

    Citește mai departe
  3. Terraillon, noul tău aliat pentru o stare de bine
    06
    Oct

    Terraillon, noul tău aliat pentru o stare de bine

    Obiectul pe care îl folosim cel mai mult într-o zi? Smartphone-ul. Activitatea pentru care nu avem niciodată timp? Sportul. Care este ultimul lucru la care ne gândim atunci când mâncăm? Numărul de calorii. Rezultatul? Afecțiuni de sănătate. Schimbarea vine din tine, iar Terraillon te susține cu o gamă de produse cu tehnologie smart de ultimă generație.

    În agitația zilnică și printre atâtea sarcini pe care le avem de îndeplinit, rareori găsim timp pentru noi. Modul “pe repede înainte” în care se desfășoară o zi din viața noastră ne distrage atenția de la lucrul care contează cel mai mult: sănătatea noastră. Nu reușim să prevenim, ci ajungem doar să tratăm. Nu acordăm atenție factorilor care ne afectează sănătatea și ne vine greu să facem schimbări în modul nostru de viață. Un stil de viață sedentar, stres și o alimentație nesănătoasă sunt doar câțiva dintre factorii care contribuie la dereglarea organismului.

     

    Aplicația

    Citește mai departe
  4. De ce să vii la Diqis - magazin cu obiecte de uz casnic și decorațiuni?
    06
    Oct

    De ce să vii la Diqis - magazin cu obiecte de uz casnic și decorațiuni?

    Ne-am gândit să îți facem un mic tur virtual al magazinului nostru. Iată ce poți găsi în magazinul Diqis din Bucium →

    În luna iulie magazinul a fost închis pentru reamenajare. Nu am schimbat doar mobila și am rearanjat produsele pe rafturi, ci ne-am diversificat și îmbunătățit gama de produse pe care o oferim clienților noștri.

    Dacă înainte în magazin găseai în general produse pentru baie, organizare și masă, acum totul merge mult mai departe. Mărcile de top pe care le comercializăm sunt acum în magazin: Amefa, Brabantia, Pyrex, Corelle, Pensofal,

    Citește mai departe