Terraillon, noul tău aliat pentru o stare de bine

Obiectul pe care îl folosim cel mai mult într-o zi? Smartphone-ul. Activitatea pentru care nu avem niciodată timp? Sportul. Care este ultimul lucru la care ne gândim atunci când mâncăm? Numărul de calorii. Rezultatul? Afecțiuni de sănătate. Schimbarea vine din tine, iar Terraillon te susține cu o gamă de produse cu tehnologie smart de ultimă generație.

În agitația zilnică și printre atâtea sarcini pe care le avem de îndeplinit, rareori găsim timp pentru noi. Modul “pe repede înainte” în care se desfășoară o zi din viața noastră ne distrage atenția de la lucrul care contează cel mai mult: sănătatea noastră. Nu reușim să prevenim, ci ajungem doar să tratăm. Nu acordăm atenție factorilor care ne afectează sănătatea și ne vine greu să facem schimbări în modul nostru de viață. Un stil de viață sedentar, stres și o alimentație nesănătoasă sunt doar câțiva dintre factorii care contribuie la dereglarea organismului.

 

Aplicația Wellness Coach

Gama de produse pentru sănătate de la Terraillon are ceva în comun cu modul nostru de viață: se conectează la smartphone. Toate produsele digitale se conectează prin bluetooth la smartphone sau tabletă și aplicația Wellness Coach îți monitorizează activitatea zilnică. În funcție de ce aparate digitale conectezi, aplicația analizează și interpretează date legate de greutate, tensiune, dietă, activitate și somn. Îți stabilești obiectivele și urmărești progresul. Ce măsoară aplicația:

- Greutatea mea: IMC/ masa de grăsime/ masa musculară/ masa hidrică

- Tensiunea mea: tensiune arterială/ ritmul cardiac

- Activitatea mea: numărul de pași/ distanță/ calorii arse/ durată

- Somnul meu: durată/ calitate/ ciclurile

- Dieta mea: calorii/ aportul de substanțe nutriționale

Aplicația este gratuită și este disponibilă în Google Play și App Store.

 

Cântarul corporal Coach One Terraillon

Cântarul Coach One de la Terraillon măsoară atât greutatea, cât și compoziția corporală: masa musculară, de grăsime, hidrică și osoasă. Aceste funcții sunt foarte utile atunci când dorești să pierzi în greutate: trebuie să scapi de masa de grăsime, nu de masa musculară.

Cântarul dispune de funcția Athlete care se adresează celor care fac sport de cel puțin 2- 3 ori pe săptămână. O astfel de practică sportivă are anumite influențe asupra organismului și modul Athlete ia aceste lucruri în calcul pentru o acuratețe maximă.

Cântarul poate memora până la 8 profiluri de utilizator: un profil pentru fiecare membru al familiei. Odată ce datele corporale sunt înregistrate pe un profil, cântarul o să te recunoască automat în funcție de greutate.

 

Cântarul nutrițional NutriTab

Aliatul tău practic și inteligent pentru bucătărie, cântarul nutrițional Nutritab se conectează la smartphone sau tabletă prin bluetooth pentru monitorizarea zilnică a consumului de energie. Prin intermediul aplicației Wellness Coach poți măsura valorile energetice ale fiecărui produs alimentar și ale preparatului final: calorii, carbohidrați, proteine, grăsimi fibre și sodiu.

Cântarul dispune de funcția TARA, gradația începe de la 1 gram și poate cântări până la 5 kg. Mai mult, cu ajutorul funcției de conversie pentru lichide poți adapta orice rețetă din lume și poți măsura cu precizie cantitatea de ingrediente diferite. Cântarul poate fi folosit și ca timer pentru ca timpul de preparare al alimentelor să fie perfect.

 

Tensiometru digital Terraillon

Tensiometrul digital este aliatul tău de încredere pentru măsurarea tensiunii arteriale la tine acasă. Acest tensiometru cu prindere la încheietura mâinii te ajută să îți analizezi ritmul cardiac și tensiunea arterială. Tensiometrul este ușor de utilizat și înregistrează 2 profiluri de utilizator și stochează până la 60 de citiri pentru fiecare profil. În plus, tensiometrul calculează tensiunea medie a ultimelor 3 citiri.

Caracteristici:

- Calcularea tensiunii arteriale (sistolice și diastolice)

- Detectarea aritmiei cardiace

- Clasificarea tensiunii pe culori conform OMS

- Manșetă de prindere semi-rigidă, foarte confortabilă

 

Termometru digital Thermo Distance

Termometrul digital Thermo Distance este un termometru cu infraroșu fără contact, care te ajută să iei temperatura de la distanță. Este foarte igienic pentru că evită orice contact fizic și răspândirea microbilor.

Un semnal sonor ajută la poziționarea termometrului la distanța corectă. O secundă este suficientă și temperatura este afișată imediat. Astfel, Thermo Distance indică temperatura corpului, fără durere și fără să trezești bebelușul. Datorită stocării automate a ultimelor 9 măsurători, poți urmări evoluția temperaturii corpului. Termometrul poate măsura, de asemenea, temperatura lichidelor (apa pentru băiță, laptele din biberon) precum și temperatura camerei. Mai mult, rezultatele sunt afișate pe culori. Verde pentru temperaturile sub 37.5 grade C sau roșu pentru temperaturile ridicate, astfel încât să îți dai seama repede care este starea de sănătate a celor dragi.

 

Alege și tu produsele Terraillon pentru a-ți monitoriza la timp starea de sănătate.