Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Februarie 2017

  1. Rețetă de primăvară - pui cu lămâie, parmezan și sparanghel
    28
    Feb

    Rețetă de primăvară - pui cu lămâie, parmezan și sparanghel

    La sfârșitul iernii ne-am gândit să îți oferim o idee rapidă și extrem de gustoasă pentru un preparat pe care îl poți găti pentru prânz sau cină. Această rețetă de primăvară cu care vrem să te surprindem îmbină aromele puternice de lămâie, usturoi și miere cu puiul învelit în pesmet crocant și parmezan fin granulat. Pentru că la începutul primăverii avem nevoie de vitamine și minerale, am ales o rețetă cu sparanghel. Cunoscut pentru proprietățile sale, sparanghelul gustos și crocant, este garnitura perfectă la începutul primăverii. Mai mult, rețeta se prepară la cuptor, este lipsită de grăsimi rele și este foarte rapid și ușor de pregătit.

     

    Ingrediente:

    - 700 grame piept de pui dezosat, fără piele

    - 50 grame de făină

    - 125 grame pesmet japonez Panko

    - 100 grame parmezan ras

    - 1 linguriță pătrunjel uscat

    - 1 jumătate de linguriță pudră de usturoi

    Citește mai departe
  2. 5 gadgeturi de bucătărie must - have
    22
    Feb

    5 gadgeturi de bucătărie must - have

    Ustensilele și accesoriile pe care le folosim în bucătărie ne fac viața mai ușoară. Fie că este vorba de accesorii pentru prepararea mâncării sau pentru servirea preparatelor, acestea sunt un ajutor de nădejde. Multe dintre etapele pregătirii ingredientelor pentru mâncare îți pot lua mult timp și unele acțiuni, ca deschiderea borcanelor sau strecurarea pastelor, te pot pune în dificultate. Dorința de eficientizare a acestor procese a dus la apariția unei categorii de produse, gadgeturi de bucătărie, menite să îți faciliteze orice acțiune din bucătărie. Magazinul online Diqis îți propune 5 gadgeturi care vor transforma prepararea mâncării într-o joacă, tu vei petrece mai puțin timp în bucătărie și te vei bucura mai mult de compania celor dragi.

    Italia este destinația ta preferată?

    Ești pasionată de pastele italienești de toate felurile și îți place să le prepari chiar la tine acasă? Prepară sosul preferat, asezonează-l corespunzător, iar de past

    Citește mai departe
  3. 4 accesorii indispensabile pentru călcat
    22
    Feb

    4 accesorii indispensabile pentru călcat

    O masă de călcat practică și rezistentă și un fier de călcat performant nu sunt singurele lucruri de care ai nevoie pentru ca hainele tale să fie călcate perfect. Pe lângă timpul și răbdarea pe care le investești în acest proces, trebuie să ții cont și de performanța fierului de călcat și de proprietățile speciale ale materialelor sensibile.

    Întreținerea fierului de călcat

    În primul rând trebuie să acorzi o atenție deosebită fierului de călcat. Ca oricare dintre electrocasnicele mici, fierul de călcat trebuie întreținut pentru ca rezultatele să fie în permanență excelente. Cea mai importantă componentă a unui fier de călcat, talpa, se deteriorează în timp din cauza particulelor care se pot lipi de aceasta. Curățarea tălpii poate presupune un proces foarte riguros și este exclusă folosirea unor produse abrazive care pot zgâria talpa. Dacă stratul protector al tălpii este deteriorat, aderența scade și riscați să vă ardeți hainele preferate. Pentru a

    Citește mai departe