5 gadgeturi de bucătărie must - have

Ustensilele și accesoriile pe care le folosim în bucătărie ne fac viața mai ușoară. Fie că este vorba de accesorii pentru prepararea mâncării sau pentru servirea preparatelor, acestea sunt un ajutor de nădejde. Multe dintre etapele pregătirii ingredientelor pentru mâncare îți pot lua mult timp și unele acțiuni, ca deschiderea borcanelor sau strecurarea pastelor, te pot pune în dificultate. Dorința de eficientizare a acestor procese a dus la apariția unei categorii de produse, gadgeturi de bucătărie, menite să îți faciliteze orice acțiune din bucătărie. Magazinul online Diqis îți propune 5 gadgeturi care vor transforma prepararea mâncării într-o joacă, tu vei petrece mai puțin timp în bucătărie și te vei bucura mai mult de compania celor dragi.

Italia este destinația ta preferată?

Ești pasionată de pastele italienești de toate felurile și îți place să le prepari chiar la tine acasă? Prepară sosul preferat, asezonează-l corespunzător, iar de paste se ocupă strecurătoarea flexibilă. Nu trebuie să te chinui cu capacul ca să strecori apa în care au fiert pastele sau să folosești o altă strecurătoare. Doar atasezi strecurătoarea flexibilă de oală și le strecori. Strecurătoarea se securizează perfect de marginea oalei. În câteva secunde pastele sunt strecurate și sunt gata să fie servite alături sosul delicios pe care l-ai preparat.

Dar ce ar fi pastele fără câteva fâșii de parmezan?

Știm că răzuirea brânzei pe o răzătoare clasică nu este un proces tocmai ușor așa că răzătoarea pentru brânză se va ocupa de tot. Cu două lame de inox interschimbabile poți obține cașcaval răzuit fin sau felii subțiri de parmezan pentru pastele tale. De fapt, poți adăuga oricand un pic de brânză rasă peste porția Ta gustoasă de mâncare. Și este foarte simplu de folosit: introduceți o bucată de brânză și învârtiți.

Ce zici de un accesoriu 5 în 1 pentru bucătăria ta?

Desfacerea borcanelor și a conservelor poate fi dificilă, dar desfăcătorul multifuncțional te va ajuta. Te vei îndrăgosti pe loc de cele 5 funcții ale desfăcătorului. În primul rând te va ajuta la eliberarea vidului borcanelor și deschiderea conservelor fără cheiță. Pentru că femeile sunt precaute cu unghiile lor, desfăcătorul vă ajută chiar și în cazul conservelor cu inel. Mai mult, poți desface sticle de bere sau suc și chiar capacele PETurilor.

Vrei să pregătești o salată de crudități sau de fructe sau să toci legumele pentru ciorba preferată a familiei tale?

Uită de tocatul clasic cu cuțitul sau de roboții complicați de bucătărie și alege un tocător manual pentru legume. Fără a folosi electricitatea, în câteva momente veți tăia, mărunți și amesteca legumele sau fructele. Este foarte ușor de utilizat: acționați mânerul mobil în funcție de cât de fin doriți să mărunțiți legumele. Salata ta este gata!

Ce desert poți alege pentru invitații tăi într-o zi călduroasă de vară?

O cupă de înghețată asortată. Fie că o prepari tu sau o cumperi de la magazin, forma de prezentare este foarte importantă. Obține globuri perfecte de înghețată cu lingura Magic Ice. Este prevăzută cu un strat antiaderent și globurile se vor desprinde ușor și vor rămâne intregi. Pentru un plus de originalitate adaugă și câteva globuri perfecte de pepene roșu. Delicios, nu? Pentru și mai multe gadgeturi practice pentru bucătăria ta vizitează magazinul online Diqis.