Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Aprilie 2017

  1. 50 de trucuri esențiale în bucătărie (I)
    28
    Apr

    50 de trucuri esențiale în bucătărie (I)

    Bucătăria este o pasiune, dar poate deveni o adevărată joacă de copii atunci când ai la îndemână câteva trucuri care să te ajute. Descoperă cum poți să devii magician în propria bucătărie!

    Bucătăria este fascinantă cu ale ei trucuri și secrete ce ne vin în ajutor de fiecare dată când întâmpinăm o problemă. Ne dorim întotdeauna să gătim rapid, să folosim doar ingrediente proaspete și să pregătim mâncăruri delicioase. Aflăm de la mama, bunica sau din reviste de bucătărie diferite trucuri pe care mai apoi le transmitem prietenilor, cunoștințelor și mai târziu copiilor noștri. Ne-am gândit să împărtășim cu tine 50 de trucuri esențiale în bucătărie.

     

    1. Asigură-te că ouăle sunt proaspete- Dacă nu ești sigură că un ou este proaspăt, vezi ce se întâmplă când îl pui într-un pahar cu apă: ouăle vechi plutesc, cele proaspete se scufundă.

     

    2. Păstrează legumele proaspete mai mult timp- Tapetează baza sertarului pentru legume din frigider cu prosoa

    Citește mai departe
  2. Diqis și Brabantia susțin dezvoltarea durabilă
    25
    Apr

    Diqis și Brabantia susțin dezvoltarea durabilă

    Campania Brabantia de ecologizare a planetei continuă și în 2017. Campania “1 uscător de rufe = 1 copac plantat”, începută în 2014 în colaborare cu WeForest, a dus la plantarea a peste 800.000 de copaci până în prezent. Brabantia susține dezvoltarea durabilă și Diqis s-a alăturat acestei campanii încă de la început.

     

    Dezvoltarea durabilă este în natura noastră. Vrem să avem grijă de planeta noastră și să pregătim o lume mai bună pentru generațiile viitoare. În colaborare cu WeForest am plantat deja peste 800.000 de copaci și am făcut deșerturile mai verzi. Și acum, vrem să ajungem la 1 milion! Plantăm 1 copac pentru fiecare uscător de rufe vândut”, Brabantia

     

    Brabantia acordă o atenție deosebită produselor sale și impactului pe care acestea le au asupra oamenilor și planetei. Plantând un copac pentru fiecare uscător de rufe vândut, Brabantia ajută la ecologizarea deșerturilor Burkina Faso și Etiopia, ca parte a proiectului internațional “

    Citește mai departe
  3. Iepurașul dichisit aduce oferte speciale pentru casa ta
    04
    Apr

    Iepurașul dichisit aduce oferte speciale pentru casa ta

    Între 4 și 18 aprilie, în magazinul on-line Diqis găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru masa de sărbători. Vase de gătit, ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă și articole decorative, toate sunt acum la un preț special. Descoperă ce reduceri de Paște ți-am pregătit! 25% reducere la produsele preferate!

     

    Reduceri de Paște la accesoriile de bucătărie

    În perioada sărbătorilor pascale, fiecare gospodină pregătește preparate tradiționale de Paște și adună în jurul mesei toate persoanele dragi. Pentru rezultate excelente ai nevoie de ustensile profesionale de calitate. Alege să gătești în vase cu tehnologia patentată Bio Stone: fără ulei, fără ca alimentele să se lipească și să-și piardă valorile nutriționale.

    Vei pregăti multă mâncare și toate într-un timp foarte scurt așa că ai nevoie de cuțite bine ascuțite care să taie perfect. Cuțitele Brabantia sunt soluția. Fie că ale

    Citește mai departe