Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Decembrie 2017

  1. 3 idei inedite pentru aranjarea mesei de Crăciun
    13
    Dec

    3 idei inedite pentru aranjarea mesei de Crăciun

    Cum ne place cel mai mult să sărbătorim Crăciunul? Împreună cu cei dragi, în jurul mesei îmbelșugate, cu voie bună și seninătate. Crăciunul este un motiv de sărbătoare pentru toată lumea, de la mic la mare, este momentul care ne aduce împreună și ne luminează sufletele. Mesele de Crăciun în familie sunt pregătite cu drag de gospodine, de la preparatele delicioase și până la cel mai mic detaliu de pe masă. Aranjarea mesei de Crăciun devine preocuparea principală înainte ca toată familia să se adune în jurul ei. Pentru aranjarea mesei de Crăciun ai nevoie de multă imaginație, elemente specifice acestei sărbători, veselă, tacâmuri, pahare și decorațiuni care să creeze împreună un tablou de iarnă. O masă festivă diferă de o cină normală din fiecare zi prin multitudinea elementelor și prin aranjarea lor.

    Uneori, tindem să acordăm mai multă importanță preparatelor pe care le așezăm pe masă decât modului în care aranjăm masa. Este masa de Crăciun, una dintre mesele festive din an în care

    Citește mai departe
  2. În decembrie decorezi, dăruiești și iubești
    12
    Dec

    În decembrie decorezi, dăruiești și iubești

    Dacă și tu ai intrat în febra sărbătorilor și alergi după decorațiuni și cadouri, îți propunem câteva idei despre care crede că o să fie pe placul tău și al celor dragi.

     Este decembrie. Este luna colindelor, a luminițelor, a brazilor împodobiți și a cadourilor. Fiecare casă este pregătită din timp pentru sărbători și mirosul de scorțișoară și portocale este pretutindeni. Este perioada din an în care petrecem timp alături de familie, ne înfruptăm cu bucatele tradiționale pregătite de gospodine și împărțim bucurie în jurul nostru. Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate, este momentul când decorezi, dăruiești și iubești.

    DECOREZI

    Să îți decorezi casa pentru sărbători nu înseamnă numai să împodobești bradul, să agăți coronița pe ușă și să umpli toate încăperile cu luminițe colorate. Crăciunul este despre confort, relaxare, afecțiune și căldură. Atmosfera Crăciunului se simte în suflet și în casă, tot ce ne înconjoară trezește în

    Citește mai departe