Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iulie 2017

  1. Corelle, Visions și CorningWare - revoluție în bucătărie
    28
    Iul

    Corelle, Visions și CorningWare - revoluție în bucătărie

    Te-ai gândit vreodată ce legătură este între un televizor din anii 40 și o farfurie? Cu siguranță nici nu ți-a trecut prin cap că ar avea ceva în comun. Dar între o navă spațială și o tigaie? Probabil deja te miri cum de am putut să îți adresăm o asemenea întrebare. Întrebările noastre sunt foarte bine fondate și avem și răspunsurile la ele. De necrezut, nu? Probabil ți-am stârnit curiozitatea și ești gata să afli cum își pot găsi loc în bucătăria ta un televizor vintage și o navă spațială. Fii pregătită pentru o adevărată revoluție în bucătărie cu Corelle, Visions și CorningWare!

     

    N-a fost să fie televizor și a ajuns farfurie Corelle

    Influența culturală a Statelor Unite ale Americii a început să se reflecte din ce în ce mai mult în modul nostru de viață după cel de Al Doilea Război Mondial. Nu există persoană care să nu fi auzit de artiștii americani, să nu fi mâncat cel puțin o dată într-unu

    Citește mai departe
  2. Transformă-ți bucătăria într-un laborator de prăjituri
    28
    Iul

    Transformă-ți bucătăria într-un laborator de prăjituri

    Știi momentul acela când parcă ai mânca ceva bun, dar nu din comerț? Este exact impulsul de care ai nevoie pentru a pregăti o prăjitură delicioasă la tine în bucătărie. Crezi că ai toate ustensilele de care ai nevoie?

    Într-o vreme circula o reclamă pe TV la margarina pentru prăjituri. Ideea reclamei era una simplă: mama se întorcea acasă cu o sacoșă plină de cumpărături și copiii începeau să scotocească entuziasmați să vadă ce le-a cumpărat mama lor. Dezamăgiți, copiii scot rând pe rând din sacoșă ciocolată, caramele, bomboane și biscuiți. Bucuria le inundă chipurile atunci când găsesc în sacoșă un pachet de margarină pentru prăjituri. De ce? Știau că mama lor le va pregăti o prăjitură de casă. Nu există bucurie mai mare pentru familia ta ca atunci când le oferi dulciuri preparate cu dragoste chiar la tine în bucătărie. Tarte, torturi, prăjituri, biscuiți, brioșe, checuri...posibilitățile sunt infinite, dar gustul este unic!

    Susținem gătitul acasă și gospodinele care îș

    Citește mai departe
  3. Răcorește-ți vara cu Thermos
    14
    Iul

    Răcorește-ți vara cu Thermos

    Dacă ar exista un lucru care te-ar face extrem de fericit în timpul verii acela ar fi un mini-frigider pe care l-ai putea lua cu tine peste tot unde mergi. În acest fel ți-ai putea păstra băutura energizantă la temperatura optimă atunci când te duci să alergi. Sau, dacă mergi la picnic, sandvișurile tale nu ar fi alterate de căldura toridă. Încă nu s-a inventat un asemenea mini-frigider, dar există Thermos!

    Brandul Thermos este liderul mondial în producția de recipiente izolatoare pentru băuturi și alimente. Produsele Thermos sunt confecționate din materiale de calitate superioară, testate pentru rezistență și siguranță și prietenoase cu mediul înconjurător. Majoritatea produselor dispun de sisteme de izolare care permit păstrarea băuturilor atât calde, cât și reci pentru câteva ore. Thermos a dezvoltat produse cu design modern, potrivite în diferite împrejurări. În magazinul on-line Diqis găsești câte un Thermos pentru fiecare moment al zilei.

     

    Citește mai departe
  4. Accesorii inovative pentru bucătărie
    14
    Iul

    Accesorii inovative pentru bucătărie

    Toți avem un polonic, o răzătoare, o presă de usturoi și alte ustensile cunoscute care nu pot lipsi din bucătăria unei gospodine. Există câteva accesorii pentru bucătărie care, după ce le vei încerca, vei descoperi cât de mult ți-au lipsit până acum. Trebuie să le ai pe toate!

    Accesoriile inovative pentru bucătărie au apărut din dorința de eficientizare și scurtare a unor procese din bucătărie. Unele accesorii te pot surprinde atât de tare încât să te întrebi cum ai putut ca în tot acest timp să fi făcut totul altfel, mult mai rudimentar și mai greu. Niciodată nu este prea târziu pentru modernizare, așa că poți începe cu aceste accesorii de mai jos care te vor surprinde garantat.

    Feliator pentru pepene

    Până acum luai un pepene și abia așteptai să-i simți savoarea. Il lăsai puțin la răcit, apoi îi tăiai capacul și te chinuiai cu un cuțit mare să tai felii egale pentru toți membri familiei. Unele felii erau mai mari, altele mai mici, unele drep

    Citește mai departe