Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Octombrie 2019

  1. Gătește inteligent, risipește mai puțin
    31
    Oct

    Gătește inteligent, risipește mai puțin

    Risipa de alimente este o problemă reală pentru societatea noastră marcată de consumerism. Avem tendința să cumpărăm cât mai multe alimente pe care nu apucăm să le consumăm și care sfârșesc în coșul de gunoi. Soluția pentru reducerea risipei alimentare o reprezintă depozitarea inteligentă care are ca scop prelungirea termenului de valabilitate al produselor: caserole, vase termorezistente și cutii de depozitare.

    Organizarea frigiderului Obișnuim să îngrămădim un întreg coș de cumpărături în frigider, uneori rezolvând puzzle-uri complicate pentru a face să încapă toate produsele.  Acest lucru afectează calitatea produselor și le scade perioada de valabilitate. În primul rând, trebuie să știi că temperaturile cele mai scăzute sunt pe rafturile inferioare, iar cele mai ridicate pe ușa frigiderului, deoarece aerul rece are tendința să coboare. Așadar, pe rafturile de sus și din mijloc se depozitează alimentele gătite sau cele care nu au nevoie&nbs

    Citește mai departe
  2. Piese de mobilier practice și elegante
    29
    Oct

    Piese de mobilier practice și elegante

    Piese de mobilier practice și elegante 

    O locuință ordonată și dichisită este idealul gospodinelor care se dau peste cap să strângă fiecare obiect care din întâmplare ajunge să nu mai fie la locul lui. Ori de câte ori pe masă mai apare un bol sau o revistă, iar o pătură rămâne uitată pe colțul canapelei, acestea se grăbesc să le strângă. Mărunțișurile sunt peste tot și adesea dăm peste ele întâmplător, dar niciodată atunci când avem nevoie. Din fericire obiectele de mic mobilier cu spațiu de depozitare sunt o soluție ideală pentru a păstra casa curată, dar și pentru a-i adăuga stil și bun gust.

     

    Eleganță și utilitate

    Optează pentru taburetul cu spațiu de depozitare sub formă de valiză care va da un plus de aer vintage oricărei camere în care este amplasat, iar materialul de catifea îl face extrem de elegant. Pe lângă faptul că îți poți relaxa picioarele, oferă

    Citește mai departe
  3. Accesorii de bucătărie pentru sezonul rece
    04
    Oct

    Accesorii de bucătărie pentru sezonul rece

    Sezonul rece aduce cu sine astenii, răceli, senzații de disconfort și oboseală, dar și o lipsă de energie care se acutizează parcă pe zi ce trece. Pentru a putea face față acestor schimbări și a de ne menține organismul în formă, apelăm adesea la diverse metode tradiționale, precum ceaiuri fierbinți din plante medicinale, supe, amestecuri naturale din diverse legume care ne pot imuniza organismului, precum și mâncăruri pline de vitamine, preparate acasă. Iar pentru a prepara toate aceste gustări sănătoase, ai nevoie de accesorii de bucătărie practice și inovatoare, care să te ajute să îți asiguri doza zilnică de energie și vitalitate.

    Suportul de sticlă pentru vasele fierbinți Cafe este foarte util atunci când vine vorba de mesele fierbinți și gustoase – secretul zilelor productive și activităților duse la bun sfârșit. Acesta are un design elegant, 4 piciorușe anti-alunecare din silicon și este ideal pentru protejarea suprafețelor pe care se așează vase fierbinți.

    Fierbă

    Citește mai departe