Accesorii de bucătărie pentru sezonul rece

Sezonul rece aduce cu sine astenii, răceli, senzații de disconfort și oboseală, dar și o lipsă de energie care se acutizează parcă pe zi ce trece. Pentru a putea face față acestor schimbări și a de ne menține organismul în formă, apelăm adesea la diverse metode tradiționale, precum ceaiuri fierbinți din plante medicinale, supe, amestecuri naturale din diverse legume care ne pot imuniza organismului, precum și mâncăruri pline de vitamine, preparate acasă. Iar pentru a prepara toate aceste gustări sănătoase, ai nevoie de accesorii de bucătărie practice și inovatoare, care să te ajute să îți asiguri doza zilnică de energie și vitalitate.

Suportul de sticlă pentru vasele fierbinți Cafe este foarte util atunci când vine vorba de mesele fierbinți și gustoase – secretul zilelor productive și activităților duse la bun sfârșit. Acesta are un design elegant, 4 piciorușe anti-alunecare din silicon și este ideal pentru protejarea suprafețelor pe care se așează vase fierbinți.

Fierbătorul de inox negru este ideal pentru infuziile de toamnă, atunci când răceala te copleșește și simți că rămâi fără putere. Aparatul este ergonomic în utilizare, are o formă piramidală pentru o manevrare ușoară, o capacitate maximă de 1.7 l și o bază rotativă la 360 de grade, dotată cu un spațiu pentru depozitarea cablului. Acum îți poți prepara cele mai bune și fierbinți ceaiuri, dar și alte băuturi sănătoase, menite să te energizeze și să te scape de disconfortul creat de vremea rece.

Blenderul de masă negru este cheia unei supe cremă de legume gustoasă și sănătoasă, ce poate fi servită la orice oră din zi, ori a tincturilor din plante, atunci când vrei să îți detoxifiezi organismul ori să renunți în a mai consuma medicamente. Blenderul de masă are un design modern și un număr ridicat de funcții. Conține 6 lamele de oțel inoxidabil cu dinți care fac din legume și fructe piureuri și sosuri foarte fine. Este tot ceea ce ai nevoie atunci când vine vorba de mâncăruri proaspete și sănătoase, exact ca la mama acasă.

Prăjitorul de pâine din inox îți pregătește cele mai crocante și bune felii de pâine, perfecte pentru un mic dejun ca la carte. Are 4 funcții: dezghețare, încălzire, funcția covrig, stop și 7 setări pentru a specifica cât de crocantă dorești să fie prăjită pâinea. Untul servit cu dulcețuri aromate, felii de pâine prăjite și un ceai fierbinte îți asigură un mic dejun absolut gustos și hrănitor. Suportul pliabil termorezistent pentru vase fierbinți are grijă de mâinile și pielea ta, astfel încât să nu intervină niciun fel de neplăcere sau usturime la contactul cu mâncarea fierbinte. Are o suprafață anti-aderență din silicon, o suprafață matlasată din bumbac și o dimensiune de 20 x 20 cm.

Acum poți prepara mese gustoase, sănătoase și aromate, ideale pentru sezonul rece, dar și băuturi fierbinți, care îți imunizează organismul și îi oferă vitaminele necesare funcționării în parametri normali. Nu lăsa sezonul rece să îți afecteze sănătatea! Comandă accesoriile noastre de bucătărie practice și eficiente, pentru a te te menține puternic și vioi.