Toamna începe cu organizare dichisită

Cu toate că prima lună de toamnă vine cu temperaturi blânde, zilele în care vom îmbrăca haine groase nu sunt departe. Iar pentru ca tu să fii pregătit pentru trecerea la noul anotimp, venim în ajutorul tău cu soluții de depozitare și organizare ingenioase, numai bune pentru dulapuri și sertare aerisite, unde domnește ordinea. În plus, în septembrie ai parte de reduceri semnificative la întreaga gamă de produse dedicată depozitării și organizării de pe site-ul nostru.

Lucruri și obiecte Perfecte pentru living sau dulapurile din debara, cutiile și coșurile noastre de depozitare din bambus, material textil sau plastic sunt de mare ajutor atunci când vrei să-ți ții ordonate articolele pe care le-ai folosit întreaga vară. Setul de patru cutii pentru depozitare de la JJA (conține: o cutie de 38 x 28 x 20 cm, o cutie de 34 x 24 x 18 cm și două de 20 x 15 x H12 cm) este una dintre vedetele colecției și suntem siguri că se va dovedi a fi foarte utilă pentru a pune la păstrare lucrușoarele de care nu mai ai nevoie în perioada următoare. Pe lângă acestea, pe site-urile nostre găsești și o elegantă cutie pentru ceasurile tale prețioase ori organizatorul pentru cosmetice în care să depozitezi toate produsele de vară.

Îmbrăcăminte și încălțăminte Dacă până acum reamenajarea dressingului venea la pachet cu multe bătăi de cap, poți răsufla ușurat! Pe site-ul nostru găsești o gamă largă de produse numai bune pentru un dulap aerisit și spațios, unde să încapă fără probleme garderoba de toamnă. Poți începe prin a pune hainele subțiri în saci pe care îi vei vida și vei câștiga astfel cu până la 75% mai mult spațiu. Apoi, cu ajutorul unui suport pentru umerașe reglabil ori unul telescopic și al setului format din șase huse pentru haine cu aromă de levănțică, rochiile și ținutele tale elegante vor fi în siguranță pentru următoare luni, ferite de praf, murdărie ori molii. Iar dacă-ți dorești ca toate acestea să fie depozitate într-un loc special, poți opta pentru practicul dulap din pânză Air care dispune de o bară foarte rezistentă pentru agățarea umerașelor, suportând o greutate de până la 10kg. Acum, că toată îmbrăcămintea de vară și-a găsit locul, urmează organizarea accesoriilor. Nimic mai simplu! Asta pentru că umerașul antideparant pentru curele ori cel pentru eșarfe se potrivesc de minune în dressingul tău, oferindu-ți posibilitatea de a obține mai mult spațiu pentru hainele groase necesare sezonului rece. Dacă toate aceste propuneri ți-au stârnit interesul, multe altele așteaptă să fie descoperite aici. Și nu uita, până pe 30 septembrie te așteptăm cu o reducere de până la -42% la numeroase produse numai bune pentru curățenia generală de toamnă.