August cu bun-gust alături de cei dragi

Mesele luate în compania celor dragi sunt mereu încărcate de bucurie și magie.

Iar pentru că știm cât suflet pui în prepararea celor mai savuroase gustări, luna aceasta îți lansăm o provocare: dă frâu liber imaginației și transformă pregătirea mesei în artă cu ajutorul serviciilor de masă Corelle, al paharelor și al tacâmurilor pline de eleganță și rafinament. Pregătirea unei mese cu bun-gust cere, de fiecare dată, multă atenție la detalii. De la farfurii până la tacâmuri, totul trebuie să fie în armonie și să pună în valoare cele mai gustoase preparate.

Cu Diqis poți transforma o simplă masă în locul-n care își dau întâlnire simplitatea, finețea și noblețea. Să spunem că  vrei să aduni la masă cei mai buni prieteni. Ai stabilit meniul, ai cumpărat băuturile și ai pregătit chiar și un playlist cu melodiile voastre preferate. Îți mai lipsesc doar articolele pentru servirea mesei care să se ridice la înălțimea momentului.

Vestea bună e că nu trebuie să îți faci griji, le poți găsi pe toate în magazinul nostru. O alegere potrivită ar fi serviciul de masă Sand Sketch, de la Corelle, care este compus din 12 piese (4 platouri de 26 cm, 4 farfurii întinse de 21.6 cm și 4 boluri multifuncționale pentru salate/supe/desert). Simplitatea și detaliile speciale ale acestuia vor da o notă de eleganță mesei și vor răsfăța cele mai gustoase preparate. Marele avantaj al acestor farfurii este reprezentat de materialul de fabricație: sticla Vitrelle, care îți oferă certitudinea că vesela nu se va ciobi, zgâria ori sparge, chiar dacă o vei scăpa din greșeală.

De asemenea, prezintă rezistență termică, atât la temperaturi scăzute, cât și ridicate, și îți oferă posibilitatea de a o depozita oriunde. De cele mai multe ori, reuniunile sunt momentele perfecte pentru a rememora toate amintirile care v-au adus mai aproape unii de ceilalți. Și cum nimic nu se potrivește mai bine cu o poveste prețioasă decât un pahar de vin, la noi găsești și setul de 4 pahare de la JJA cu bordură aurie, care se va potrivi de minune cu farfuriile și bolurile Corelle. Iar pentru ca totul să fie perfect, n-ar trebui să-ți lipsească nici delicatul set de tacâmuri Jet Lag de la Amefa, alcătuit din 24 de piese. În plus, dacă alături de voi sunt și copiii, le poți fura câteva zâmbete și chicoteli folosind setul special pentru aceștia. Așadar, accepți provocarea noastră de a transforma pregătirea mesei în artă?

Pe site-ul nostru te așteaptă zeci de produse dichisite, cu prețuri accesibile, perfecte atât pentru bucătarul, cât și pentru artistul din tine.