Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Martie 2017

  1. Brioșe dulci și sărate pentru masa de Paște
    30
    Mar

    Brioșe dulci și sărate pentru masa de Paște

    Masa de Paște este una dintre cele mai importante mese festive din familie. În fiecare an gospodinele pregătesc preparate tradiționale și toată familia se adună în jurul mesei pentru a le savura. Ce ai zice dacă anul acesta ți-ai răsfăța apropiații cu două delicii culinare simple, dar inedite?

    Masa festivă de Paște începe cu tradiția ciocnirii ouălor roșii și cu servirea aperitivelor. Feluritele salate, pregătite după rețete tradiționale sau puțin personalizate sunt savurate și apreciate de toți invitații. Anul acesta, pe lângă aperitivele clasice adaugă un plus de originalitate mesei tale cu brioșe cu brânză și usturoi.

    Ingrediente uscate:

    - 250 g de făină

    - ½ linguriță de praf de copt

    - ½ linguriță bicarbonat de sodiu

    - ½ linguriță sare

    Ingrediente umede:

    - 1 ou bătut

    - 220 ml lapte

    - 1 linguriță oțet (sau zeamă de lămâie)

    - 3 linguri smântână (sau

    Citește mai departe
  2. Creează-ți servicii de masă după nevoile și dorințele tale
    21
    Mar

    Creează-ți servicii de masă după nevoile și dorințele tale

    Când auzim de servicii de masă, inevitabil ne trec prin minte întrebări. Cu ce ocazie cumpărăm farfurii? Când le dăm uitării pe cele vechi și ne împrietenim cu altele noi?

    Când și de ce cumpărăm servicii de masă?

    Ne-a interesat ce cred clienții noștri și i-am întrebat când și-au cumpărat ultima data un serviciu de masă și cu ce ocazie. Una dintre cliente ne-a mărturisit: „Acum o săptămână chiar. Cadou de casă nouă pentru o prietenă!” Răspunsul altei cliente a fost: „Pentru mine personal acum șase luni, iar acum trei luni cadou de nuntă pentru o prietenă.” Se pare că serviciile de masă se oferă la evenimente speciale, precum nunta sau mutarea la casă nouă, dar doar atunci? De ce nu și în restul anului? Pentru a decide dacă trebuie să-ți cumperi farfurii noi, te invităm la un mic joc. Ce zici? Te provocăm să mergi în bucătărie, iar dacă ești la serviciu te invităm să mergi cu gândul până acasă și să-ți numeri farfu

    Citește mai departe
  3. Fiecare zi este ziua cadourilor
    13
    Mar

    Fiecare zi este ziua cadourilor

    Februarie, deși în tradiția populară numită Făurar, este mai mult cunoscută ca fiind luna iubirii. În această lună, îndrăgostiții au avut două motive în plus să își declare iubirea și să își surprindă partenerii cu mici atenții, bijuterii, flori, ciocolată sau chiar weekenduri la munte sau călătorii în străinătate. Valentine’s Day și Dragobetele au lăsat în urma lor amintiri frumoase și multe cadouri care să ne amintească de aceste zile speciale. La începutul lunii Martie, femeile au fost din nou răsfățate. Partenerii au avut grijă ca acestea să se simtă deosebite atât de Ziua Mărțișorului, cât și de Ziua Femeii. Copleșite din nou cu cadouri simbolice și călătorii neașteptate, putem spune că la sfârșitul iernii și începutul primăverii, femeile au fost cu adevărat centrul universului.

    Cadouri elegante- bijuteriile

    Bărbații știu deja care este cadoul cu care nu vor da niciodată greș în fața femeilor: bijuteriile. Cele patru zile de sărbătoare le-au

    Citește mai departe
  4. Organizarea șifonierului la sfârșitul iernii
    13
    Mar

    Organizarea șifonierului la sfârșitul iernii

    Primăvara este aici! Bluze, rochii, eșarfe, fuste, jachete, mult soare, pomi înfloriți și fire verzi de iarbă. Așa arată primăvara pentru fiecare dintre noi. După iarna lungă și grea abia așteptăm să scăpăm de hainele groase. Dar ce facem cu toate hainele voluminoase de iarnă?

    Este timpul să îți reorganizezi șifonierul și să pui deoparte toate hainele groase până la iarna viitoare. Articolele de îmbrăcăminte pentru iarnă, paltoane, geci, pulovere și celelalte accesorii sunt voluminoase și tind să ocupe mult spațiu în șifonier. Uneori avem impresia că nu mai încape nimic din cauza puloverelor! Și, pe lângă haine, să nu uităm și de păturile și plăpumile care ne-au ținut de cald toată iarna. Toate trebuie să dispară și să lase loc cearșafurilor răcoroase.

    Avem soluții ideale pentru organizarea șifonierului la începutul primăverii. Toate articolele de iarnă vor fi așezate și păstrate în condiții perfecte până iarna următoare.

    1. Cutiile de depozitare - pe

    Citește mai departe