Creează-ți servicii de masă după nevoile și dorințele tale

Când auzim de servicii de masă, inevitabil ne trec prin minte întrebări. Cu ce ocazie cumpărăm farfurii? Când le dăm uitării pe cele vechi și ne împrietenim cu altele noi?

Când și de ce cumpărăm servicii de masă?

Ne-a interesat ce cred clienții noștri și i-am întrebat când și-au cumpărat ultima data un serviciu de masă și cu ce ocazie. Una dintre cliente ne-a mărturisit: „Acum o săptămână chiar. Cadou de casă nouă pentru o prietenă!” Răspunsul altei cliente a fost: „Pentru mine personal acum șase luni, iar acum trei luni cadou de nuntă pentru o prietenă.” Se pare că serviciile de masă se oferă la evenimente speciale, precum nunta sau mutarea la casă nouă, dar doar atunci? De ce nu și în restul anului? Pentru a decide dacă trebuie să-ți cumperi farfurii noi, te invităm la un mic joc. Ce zici? Te provocăm să mergi în bucătărie, iar dacă ești la serviciu te invităm să mergi cu gândul până acasă și să-ți numeri farfuriile plate de același fel. Ți-au ieșit în număr de 6? Dar farfuriile adânci, tot 6? Dar cele de desert? Dacă numărul total nu este 18, atunci înseamnă că ai nevoie de un nou serviciu de farfurii.

Mai mult decât servicii de masă

Uneori nici un set de 18 farfurii nu este suficient pentru o masă festivă. Cum suntem un popor primitor si deseori avem multi invitați la masă, este posibil ca o persoană sau două să rămână fără farfurie și să trebuiască să improvizezi cu vesela pentru ele. Problema aceasta e pe cale să se rezolve, pentru că la Diqis îți poți crea propriul serviciu de masă în funcție de nevoile tale. Așa este! Poți alege mai multe sau mai puține farfurii, pentru că „regula de 6” are excepții în funcție de viața socială a fiecărei familii. În plus, vei avea farfurii de cea mai bună calitate, aspectuoase, în schimbul celor ciobite, zgâriate sau pur și simplu demodate. Un alt avantaj este că într-o farfurie frumoasă și preparatele tale vor arăta mai bine decât în vechiul serviciu de masă. Poți să-ți creezi serviciul de masă perfect adaptat nevoilor tale! Alege din magazinul on-line Diqis din gama de farfurii pe care ți-o punem la dispoziție. Pentru a-ți ușura căutarea, îți prezentăm câteva exemple:

- Set Belle Promenade format din: farfurie plată, farfurie adâncă și farfurie pentru desert. În plus poți găsi și o frumoasă ceașcă pentru cafea sau o cană de ceai. Adaugă și un bol din porțelan fin în același stil cu farfuriile.

- Set Home Sweet Home format din: farfurie plată, farfurie adâncă și farfurie pentru desert. Nu uita și de cana de ceai și bolul din aceeași gamă.

- Seturi pentru micul dejun alcătuite din bol pentru cereale și cană pentru ceai sau cafea. Break, Galactic sau Origami? Care este preferatul tău?

Te așteptăm pe site-ul Diqis să descoperi farfurii ce se potrivesc întocmai cu nevoile și dorințele tale!