Sărbători în familie cu Pyrex!

Cu toții așteptăm magia sărbătorilor de iarnă, poate cele mai frumoase momente din an. Sărbătorile sunt despre familie, despre iubire și bunătate, despre dorința și nerăbdarea de a-i revedea pe cei dragi (chiar dacă anul acesta este unul atipic). Și pentru că cele mai frumoase povești se spun în jurul mesei, trebuie să fim atenți atunci când pregătim tradiționalele bucate. De ce? Pentru că mâncarea pregătită cu dragoste și pasiune, servită alături de persoanele potrivite, într-o atmosferă de sărbătoare, poate să rămână o experiență de neuitat. Pentru ca totul să iasă „ca la carte” venim în întâmpinarea ta cu câteva sfaturi, pentru a nu da greș în bucătărie, fie că pregătești preparate tradiționale sau faci prăjituri pentru cei mici.

 

Căni gradate din sticlă termorezistentă

Este ocazia perfectă să descoperi calitatea materialelor de top, a design-ului ingenios gândit special pentru utilitate ridicată. Tigăile și cratițele de la Pyrex vin în ajutorul tău, pentru reușita preparatelor. Acestea au corpul din aluminiu și sunt învelite cu un strat antiaderent care îți permite să gătești fără ulei, pentru musafirii interesați de o alimentație cât mai sănătoasă. Față de produsele din inox, aluminiul se încinge și se răcește foarte repede, ceea ce îl face ideal pentru a găti la foc automat.

 

Tigăi și cratițe din aluminiu

Vasele termorezistente sunt printre cele mai în căutate rândul bucătarilor profesioniști și chiar al gospodinelor convenționale, iar vasele Pyrex din sticlă termorezistentă sunt extrem de apreciate de oricine are ocazia de a găti cele mai gustoase rețete în aceste vase. Sticla borosilicată Pyrex este fabricată în Franța, în cel mai original cuptor din lume! Datorită competenței care a fost moștenită dintr-o tradiție îndelungată și a procesului de decupare inovativ, marca Pyrex reprezintă una dintre companiile de top din Europa în fabricarea sticlei. Cu ajutorul acestor vase, bucatele tradiționale ce se regăsesc pe masa de Crăciun pot fi gătite într-un mod cât mai natural, fără să ne strice bucuria sărbătorilor.

Iată care sunt principalele beneficii ale vaselor din sticlă termorezistente:

- Alimentele se gătesc natural: vasele termorezistente permit energiei calorice din cuptor să acționeze direct asupra alimentelor. Astfel procesul nu este grăbit artificial, ceea ce duce la alimente mai fragede, mai suculente și pline de nutrienți.

- Gătești la temperaturi ridicate: acest tip de vase rezistă la temperaturi foarte ridicate, ceea ce îți permite să gătești „ca la carte” cele mai complexe feluri de mâncare, fără a-ți fi teamă că vei deteriora vasul.

- Compatibilitate: indiferent că folosești un cuptor cu gaz sau unul pe curent, ori alt sistem de încălzire, aceste vase se pot folosi cu succes în oricare din aceste cazuri. În plus, sticla termorezistentă îți permite să le folosești atât în frigider sau congelator, cât și în cuptorul cu microunde.