Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Decembrie 2015

  1. Top 5 produse pentru pasionații de gătit
    21
    Dec

    Top 5 produse pentru pasionații de gătit

    Ce-ai putea să-i oferi unui prieten care-și petrece majoritatea timpului liber în bucătărie experimentând rețete noi? Este întrebarea la care vom încerca să oferim un răspuns în cele ce urmează. Primul pas ar fi să-i faci o vizită și să vezi ce accesorii de ultimă generație și-a mai luat pentru bucătărie.

    Sigur, sigur, a mai găsit ceva nou. Această vizită este un bun prilej să afli și ce își mai dorește. Poate a văzut niște oale din inox sau ustensile minune. Cine știe? Am discutat cu colegii noștri și am întocmit o listă cu cinci produse faine pe care bucătarii chefi aspiranți le-ar aprecia. Un set de oale din inox, gradate Uneori, gătitul înseamnă mai mult decât simț practic; vasele în care se pregătește mâncarea trebuie să aibă un aspect plăcut, care să ofere bucătarului o satisfacție și mai mare decât a preparatelor bine gătite.

    Astfel, setul de oale Elegance, produs de GSW, cuprinde nouă componente confecționate din oțel inoxidabil, cu mânere termoizolate și un aspect e

    Citește mai departe
  2. Idei de amenajare a mesei de sărbători
    14
    Dec

    Idei de amenajare a mesei de sărbători

    Masa festivă de Crăciun este cea care alături de brad și alte ornamente specifice, reușește să întregească atmosfera de sărbătoare. Pentru a marca acest moment important, cu puțină creativitate se pot face un aranjament spectaculos al acesteia care să transforme totul într-o atmosferă caldă, de poveste, în familie. În funcție de cei pe care îi vei avea la masă, în special dacă este vorba despre familie sau prieteni, este indicat să te străduiești ca decorațiile și felul în care așezi tacâmurile să fie unul cât mai original.

    Mai întâi de toate, trebuie să alegi o paletă cromatică pe care să o folosești, fără a combina prea multe culori. Poți opta pentru culorile tradiționale de Crăciun, roșu și verde sau pentru alte combinații care în mod obligatoriu să conțină argintiu sau auriu care completează atmosfera de poveste. Sfatul nostru este să optezi pentru o față de masă roșie, la care să asortezi șervețele pentru tacâmuri în aceeași nuanță. Sunt un accesoriu important în aranjamentul

    Citește mai departe