Top 5 produse pentru pasionații de gătit

Ce-ai putea să-i oferi unui prieten care-și petrece majoritatea timpului liber în bucătărie experimentând rețete noi? Este întrebarea la care vom încerca să oferim un răspuns în cele ce urmează. Primul pas ar fi să-i faci o vizită și să vezi ce accesorii de ultimă generație și-a mai luat pentru bucătărie.

Sigur, sigur, a mai găsit ceva nou. Această vizită este un bun prilej să afli și ce își mai dorește. Poate a văzut niște oale din inox sau ustensile minune. Cine știe? Am discutat cu colegii noștri și am întocmit o listă cu cinci produse faine pe care bucătarii chefi aspiranți le-ar aprecia. Un set de oale din inox, gradate Uneori, gătitul înseamnă mai mult decât simț practic; vasele în care se pregătește mâncarea trebuie să aibă un aspect plăcut, care să ofere bucătarului o satisfacție și mai mare decât a preparatelor bine gătite.

Astfel, setul de oale Elegance, produs de GSW, cuprinde nouă componente confecționate din oțel inoxidabil, cu mânere termoizolate și un aspect elegant. Fiecare oală are o scară gradată pentru măsurarea ingredientelor, iar baza lor este creată special pentru a distribui cât mai bine căldura și a economisi energia. Pot fi folosite pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție, dar și în cuptor, suportând temperaturi de până la 240 de grade Celsius.

Vasele multifuncționale Multi Cook de la Pyrex propun o abordare nouă, stilată și practică a pregătirii meselor, păstrând și elementul nelipsit al gătirii sănătoase. Cele cinci vase sunt foarte rezistente, durabile, putând fi folosite atât pe plită, cât și în cuptor. Datorită proprietăților termorezistente, se poate face o trecere rapidă de la temperaturi înalte la cele scăzute și invers fără a exista riscul de spargere.

Presa de usturoi pentru tocat usturoi XL în varianta oferită de Chef’N are un recipient de tocare generos și o lamă din inox care păstrează gustul intens de usturoi. Presa este ușor de rostogolit, mărunțește mai bine usturoiul, iar curățarea sa este cel mai simplu proces, putând fi spălată și în mașina de spălat vase.

Aparatul pentru ornat Casta este ideal pentru decorarea torturilor, a prăjiturilor sau a aperitivelor, având duze cu diferite modele. Combinându-le, orice masă se tranformă într-un festin vizual!

Platou pentru servire Să nu uităm că orice pasionat de gătit abia va aștepta să arate pentru ce a muncit în bucătărie. Aspectul preparatelor este important mai ales la o masă cu multe feluri, deoarece ne poate convinge dacă merită sau nu să încercăm un preparat.

Oferă-i un platou cu capac din sticlă și sigur se va mândri cu realizările sale culinare. Ai alte idei? Lasă-ne un comentariu!