Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Martie 2016

  1. Împachetează isteț hainele pentru călătorie
    29
    Mar

    Împachetează isteț hainele pentru călătorie

    Planurile de vacanță sunt făcute de ceva vreme, biletele de avion sunt cumpărate, tot ce trebuie sa mai faci ca să te bucuri de o vacanță reușită este sa împachetezi. Știm cu toții că aceasta poate fi o provocare, mai ales atunci când călătoriți cu avionul. Ce iei cu tine, cum îți încap toate hainele în bagaj dacă nu vrei să plătești kilogramele în plus de la bagaj? Ține cont de următorii pași și nici un obiect vestimentar necesar nu va fi lăsat în urmă. Oricum trebuie să iei în calcul și faptul că la întoarcere vei mai adăuga una, alta în bagaj. Prin urmare, ar fi bine să lăsați puțin spațiu.

    1. Folosește saci de vidare

    Dacă destinația de vacanță este o zonă de munte unde e frig și ai nevoie de haine groase, folosește sacii de vidare pentru geci, pulovere etc. Economisești până la 70 – 80% din spațiu. Gândește-te că într-un sac de vidare poți pune 5-6 tricouri și, mai mult, îi poți rula pentru a câștiga și mai mult spațiu.

    2. R

    Citește mai departe
  2. Cum putem mânca mai sănătos primăvara aceasta
    29
    Mar

    Cum putem mânca mai sănătos primăvara aceasta

    Am așteptat cu nerăbdare primăvara, mai ales pentru bunătățile pe care ni le oferă natura. Verdețurile și legumele proaspete ne ajută să ne menținem sănătatea și forma, ba chiar să tratăm anumite afecțiuni sau stări de indispoziție sau astenie. Salatele delicioase și nutritive se pregătesc mult mai ușor cu niște ajutoare de nădejde în bucătărie. Diqis s-a gândit la voi și a pregătit o serie de accesorii de bucătărie numai bune pentru a vă ajuta să pregătiți salate pentru întreaga familie.

    Uscătorul pentru salată este un articol ce câștigă tot mai multă popularitate datorită utilității sale remarcabile: centrifuga acționată de apăsarea unei manete lasă verdețurile proaspete, crocante și fără apa care altfel s-ar aduna la fundul bolului de salată și ar strica gustul și consistența verdețurilor, amestecându-se dezagreabil cu dressingul.

    Răzătoarea multifuncțională vă ajută să feliați legumele favorite într-o clipă, fiind potrivită și pentru prepararea meselor festive, unde inv

    Citește mai departe