Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Iulie 2015

  1. Platouri - Aspect și utilitate
    21
    Iul

    Platouri - Aspect și utilitate

    Aperitivele sunt delicatese care te scot din impas atunci când aștepți musafiri și vrei să-i impresionezi cu ceva delicat și ușor de servit. Indiferent că sunt calde sau reci, sunt cunoscute ca fiind gustări care se iau înainte de masă, pentru a stimula pofta de mâncare. Însă preparatele în sine nu sunt singurele care stimulează apetitul, ci contează și platourile de pe care sunt servite.

    Platoul dreptunghiular este ideal pentru aranjarea armonioasă a gustărilor reci. Chifteluțe, legume, felii de cașcaval sau șuncă, toate sunt bunătăți care îți fac cu ochiul de pe un astfel de platou. De cele mai multe ori, acest tip de platou este confecționat din porțelan sau din lemn, iar noi îți sugerăm o variantă care le îmbină pe ambele. Porțiunea din lemn este suport pentru scobitori, pentru servirea aperitivelor.

    Platoul rotativ este asociat cu servirea prăjiturilor. Este ideal, deoarece poți pune pe el mai multe sortimente, îl așezi în centrul mesei, iar invitații se vor servi

    Citește mai departe
  2. Reguli pentru aranjarea mesei
    16
    Iul

    Reguli pentru aranjarea mesei

    Când ne așezăm la o masă, primul lucru pe care obișnuim să îl facem este să examinăm toate tacâmurile asemenea unui medic care se pregătește pentru o operație și trebuie să se asigure că nu-i lipsește niciun instrument. Fie că suntem musafiri, fie că suntem gazde, trebuie să cunoaștem foarte bine regulile pentru aranjarea mesei, pentru a nu da greș niciodată.

    Tacâmurile trebuie să fie mereu așezate înainte ca invitații să ajungă, indiferent că este mic dejun, prânz sau cină. Ca să demonstrăm că suntem o gazdă grijulie, nu trebuie să punem mai mult de două furculițe și două cuțite la începutul mesei, deoarece numărul mare de tacâmuri poate fi intimidant și poate să creeze confuzie și de asemenea, să încarce și inutil masa.

    Regula 1: Spațiul trebuie folosit în mod eficient

    Dacă tot am vorbit despre cum trebuie să avem grijă să nu încarcăm inutil masa, prima regulă în aranajarea mesei este să folosim spațiul în mod eficient. Asta presupune

    Citește mai departe
  3. Am lansat noul site DIQIS!
    10
    Iul

    Am lansat noul site DIQIS!

    Așa cum ți-am promis, lansăm un nou site DIQIS, pe măsura așteptărilor tale, dar și pe măsura calității pe care ți-o oferim atunci când achiziționezi produse pentru casa ta. Noul site este modern, dezvoltat într-un format interactiv, accesibil și prietenos. De ce îți recomandăm să te bucuri de noua platformă www.diqis.ro? Pentru că îți dorești să găsești cu ușurință informațiile de care ai nevoie și, de asemenea, să îți fie prezentate produsele într-un mod cât mai atractiv și cât mai complet, fără să pierzi prea mult timp. Iată care sunt noutățile de care suntem siguri că nu vor trece neobservate:

    • Produsele sunt prezentate acum interactiv, cu imagini mai mari.
    • Noutățile le poți vizualiza sub formă de slideshow
    • Avem o secțiune nouă, unde poți vedea produsele care sunt la reducere
    • Acum poți comanda mai ușor, fără a fi nevoit să te înregistrezi, deci t
    Citește mai departe