Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Ianuarie 2017

  1. Aromaterapia- efectele benefice ale uleiurilor esențiale
    25
    Ian

    Aromaterapia- efectele benefice ale uleiurilor esențiale

    Aromateriapia poate deveni una dintre modalitățile preferate de relaxare chiar la tine acasă. Mai mult, terapia cu uleiuri esențiale este cunoscută pentru efectele benefice asupra sănătății și stării de spirit. Folosim aromele plăcute ale plantelor, fructelor, semințelor, condimentelor etc. pentru a ne relaxa și pentru că acestea ne induc o stare de bine.

    Uleiurile esențiale de la baza aromaterapiei sunt cunoscute pentru puterile lor vindecătoare. Există trei metode prin care aceste uleiuri pot lua contact cu corpul nostru: inhalare, masarea pielii și ingerare. Dintre acestea, masarea pielii oferă un dublu beneficiu: te relaxezi datorită aromelor plăcute răspândite de acestea și datorită efectelor pozitive ale masajului.

    Inhalarea nu se face în mod direct, ci doar după ce au fost turnate câteva picături pe un material. Ingerarea uleiurilor esențiale se face doar sub îndrumarea unui specialist. Încă din cele mai vechi timpuri, strămoșii nostri au descoperit efectele pe ca

    Citește mai departe
  2. 7 accesorii utile pentru prânzul pe terasă
    25
    Ian

    7 accesorii utile pentru prânzul pe terasă

    La sfârșitul anotimpului rece, trezirea naturii la viață este o adevărată încântare pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să petrecem cât mai mult timp în natură pe parcursul primăverii și apoi al verii și să ne bucurăm de aerul curat și compania celor dragi. Ce altă ocazie mai bună există de a le îmbina pe amândouă, dacă nu mic dejun sau un prânz pe terasă?

    Pentru toți cei care locuiesc la casă, terasa este locul preferat de relaxare, de luat masa și de petrecere a timpului cu cei apropiați. Dacă alegi să organizezi un prânz pe terasă pentru tine și familia ta trebuie să ții cont de faptul că există anumite elemente care pot influența integritatea preparatelor tale. Dintre acestea amintim căldura, praful și insectele. Mai mult, pentru un prânz reușit pe terasă sau în grădină, ai nevoie de anumite accesorii practice care să se integreze în atmosfera unei astfel de mese.

    Mai jos, îți propunem 7 accesorii de care vei avea nevoie pentru prânzul tău perfect pe terasă:

    Citește mai departe
  3. Preparate rapide la cuptorul cu microunde
    16
    Ian

    Preparate rapide la cuptorul cu microunde

    În secolul vitezei, petrecem din ce în ce mai puţin timp în bucătărie. De cele mai multe ori mâncăm pe fugă sau alegem să luăm masa la restaurant. Prânzul sau cina în familie sunt din ce în ce mai rare, iar poftele culinare de moment sunt satisfăcute cu preparate cumpărate direct din magazine.

    Evoluţia tehnologiei a dus la apariţia electrocasnicelor de bucătărie care să ţină pasul cu schimbarea rapidă a modului nostru de viaţă. Dintre acestea, cuptorul cu microunde este vedeta oricărei bucătării moderne. Majoritatea dintre noi folosim cuptorul cu microunde doar pentru a reîncălzi mâncarea sau pentru pregătirea semipreparatelor achiziţionate din supermarket. Puţini sunt însă cei care ştiu că pot folosi ingrediente proaspete pentru a pregăti rapid gustări, micul dejun sau chiar cina.

    Odată cu creşterea popularităţii cuptorului cu microunde au apărut şi accesoriile care ne permit să înlocuim total folosirea aragazului sau a cuptorului clasic. Pregătirea unei cine gustoase poate deve

    Citește mai departe