Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: August 2016

  1. Bucătării Michelin
    31
    Aug

    Bucătării Michelin

    Să descoperi un restaurant nou, cu mâncare delicioasă este unul dintre cele mai bune lucruri care i se pot întâmpla oricui, dar pentru un gurmand este o bucățică de rai.

    Atunci când suntem dispuşi să încercăm ceva nou apelăm la review-uri online, la cunoştinţele prietenilor, la recomandările cunoscuţilor sau încercăm pe cont propriu. Aceste soluţii sunt excelente pentru mâncatul în oraş, dar ce facem când suntem pe drum, într-un nou oraş sau o ţară nouă? Cum facem, însă să descoperim aceste restaurante care să ne încânte papilele gustative de la prima gură? Mari sau mici, cu specific sau meniu universal, restaurantele au cunoscut o istorie presărată de schimbări. Dacă la începuturi puteai mânca doar la tavernele care deserveau călătorilor, trecerea timpului şi evoluţia stilului de viaţă a dus la dezvoltarea industriei mâncării. Restaurantul este, mai mult, un loc în care se mănâncă, decât un punct de întalnire al comunității sau un popas pentru calători, în care se servește și mânca

    Citește mai departe
  2. Cele mai inspirate idei de cadouri de nuntă
    18
    Aug

    Cele mai inspirate idei de cadouri de nuntă

    Frumoasa poveste a unei familii se scrie pas cu pas, începând din ziua nunții. De aceea, cei apropiați mirilor vor începe, încă de la aflarea veștii unei viitoare nunți, să se gîndească la cele mai bune idei de cadouri pentru tînăra familie, cadouri care vor fi oferite la nuntă și care îi vor ajuta să își înceapă viața împreună. Și pentru că o mare parte din fericirea unei căsnicii se conturează în intimitatea unui cămin, cele mai potrivite daruri sînt cele care le creionează propriul univers, într-o manieră care să îmbine eficiența și utilitatea cu frumusețea unei amenajări inedite. Astfel, de fiecare dată când cei doi îndrăgostiți vor trece pragul casei, vor vedea cadoul tău și își vor aduce aminte cu drag de tine.

    În jurul mesei

    De multe ori, cele mai frumoase momente ale unei familii sunt petrecute în jurul mesei. Fie că este vorba despre un simplu mic dejun sau o cină mare, cu mulți invitați, accesoriile pentru masă sunt nelipsite din orice bucătă

    Citește mai departe
  3. Mituri despre folosirea cuptorului cu microunde
    18
    Aug

    Mituri despre folosirea cuptorului cu microunde

    Povestea toxicităţii şi miturile care înconjoară cuptorul cu microunde datează însă de la inventarea aparatului. Majoritatea acestora sunt nefondate sau au fost create pe baza unor idei preconcepute. În cele ce urmează vă prezentăm câteva mituri comune şi adevărul din spatele lor.

    Oricine a văzut American Hustle îşi aminteşte probabil de Roslyn (personajul interpretat de talentata Jennifer Lawrence) şi peripeţia ei cu folia metalică şi cuptorul cu microunde. Pentru cei care nu sunt în temă, aceasta aproape a dat foc casei încercând să încălzească mâncare, ca mai apoi să-i reproşeze soţului ei (jucat de Christian Bale) că a adus în casă un aparat care răpeşte toţi nutrienţii din mâncare. Studiul pe care aceasta îl citează a fost îndelung dezbătut ulterior, filmul confruntându-se şi cu un proces în urma afirmaţiilor lansate.

     

    Mit: Microundele afectează nutrienţii din mâncare

    Citește mai departe
  4. Top 5 accesorii pentru condimente de care ai nevoie în bucătărie
    12
    Aug

    Top 5 accesorii pentru condimente de care ai nevoie în bucătărie

    Cunoașteți expresia fără sare și piper? Ei bine, sigur nu vă doriți să se vorbească astfel despre bucătăria voastră mai ales când e vorba tocmai de condimente. De la clasicele solnițe la râșnițe, designul produselor pentru condimentat variază din ce în ce mai mult și, totodată, utilitatea lor. Dacă îți place să gătești, sigur îți place să ai și accesorii pentru prepararea mâncărurilor mai deosebite. Iată o listă cu 5 accesorii pe care le vei găsi la reducere pe www.diqis.ro până pe 15 august 2016 și care își vor dovedi utilitatea.

    Recipientul pentru dressing cu pensulă și pipetă

    Te întrebi probabil de ce e în topul listei noaste de preferințe. Pentru că mâncarea condimentată corect este de fiecare dată savuroasă. Poți folosi recipientul la prepararea unui dressing, sos sau a unei marinade, apoi cu pensula sau pipeta poți unge preparatul, iar dacă e prea mult, poți depozita în același recipient dressingul fără să mai fie nevoie să murdărești alte vase

    Citește mai departe