Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Martie 2015

  1. O locuință mică poate arăta spațioasă

    Ce faci când locuiești într-un spațiu mic și dorești ca acesta să pară mai mare? Îți oferim câteva idei după care să te ghidezi.

    1. Vopsește pereții în culori deschise. Este simplu, tonurile deschise dau impresia de spațiu. Culorile deschise vor face camera să arate mai luminoasă și mai mare. Dacă îți plac și culorile tari, poți să folosești accente de culoare în pernele decorative, tablouri, veioze sau vasele cu flori.
    2. Pune rafturi de-a lungul peretelui. Spațiul pentru depozitare este prețios atunci când locuiești într-un apartament mic, așa că te sfătuim să organizezi rafturi pe unul sau mai mulți pereți. Așa vei putea depozita cărți, tablouri sau alte obiecte decorative. În plus, aceste rafturi dau un aer modern întregii locuințe.
    3. Mizează pe mobilă albă sau deschisă la culoare. După cum ai aflat, albul dă impresia de spațiu mare. Acesta este folositor nu doar pentru pereți, ci și pentru mobilă. Alege m
    Citește mai departe
  2. Soluții pentru depozitarea hainelor de iarnă

    A venit primăvara, dar ce facem cu hainele de iarnă? Ne-am bucurat de ele cât am putut, dar acum este momentul pentru curățenia de primăvară. Dacă și tu cauți metode pentru depozitarea hainelor de iarnă, noi venim cu soluții practice. Folosești husele pentru haine? Află că acestea protejează hainele de iarnă împotriva prafului și a murdăriei. Pentru păstrarea unui miros proaspăt, poți adăuga un pachețel cu lavandă în sac. Pe site-ul www.diqis.ro găsești huse pentru depozitarea hainelor, ușor de deschis, datorită fermoarului lung.

    Un suport de umerașe profesional este ideal pentru agățarea, aerisirea și transportarea hainelor acasă sau la birou. Suportul este prevăzut cu un raft rezistent din metal pentru pantofii tăi preferați. În plus, îl poți muta oriunde dorești, pentru că are patru rotile mari ce facilitează deplasarea. Uită hainele de iarnă în acest dulap textil de culoare gri ce va împiedica praful și umezeala să-ți afecteze hainele. Este ușor de asamblat, solid, foarte stabi

    Citește mai departe