Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Aprilie 2015

  1. Coșuri de gunoi din inox de la Brabantia, la 15% reducere în perioada 20-30 aprilie 2015

    Funcționalitate și stil sunt cele două caracteristici care definesc gama de coșuri de gunoi din inox de la Brabantia.

    Mai putem adăuga garanția de 10 ani, accesoriile atent gândite pentru fiecare model de coș de gunoi și avem imaginea unui produs pe care ți-l vei dori în locuința ta. Ah, și, desigur, reducerea de 15% la toate modelele!

    Brabantia îți propune un coș de gunoi pentru fiecare cameră:

    - bucătărie;

    - baie;

    - birou;

    - living.

    Design impecabil Coșurile de gunoi de la Brabantia au diferite forme, culori și imprimeuri. De la inoxul elegant la culori puternice precum roșu sau mov. Mecanisme de deschidere variate. Vrei un coș de gunoi cu pedală sau un coș de gunoi cu touch? Alegerea îți aparține! Volumul este pe alese.

    Ai o familie numeroasă sau poate locuiești singur? E unul dintre criteriile esențiale atunci când alegi un coș de gunoi, iar pe www.diqis.ro ve

    Citește mai departe
  2. Gadgeturi de bucătărie care îți fac viața mai ușoară

    Indiferent dacă ești un chef cu experiență sau un bucătar amator, ustensilele inovative își au locul în fiecare bucătărie.

    1. Deschizător de conserve: Centro și Seguro Așa-i că obișnuiai să deschizi conservele cu cuțitul, și acum că l-ai stricat a devenit „cuțitul pentru conserve”? Noi spunem că nu-i necesar să sacrifici un cuțit bun, pentru că deschizătorul de conserve de la Diqis este practic și nu lasă margini ascuțite. În plus, este foarte ușor de folosit: se fixează pe marginea exterioară, se învârte mânerul pivotant spre înainte și capacul se va desprinde cu ușurință.

    2. Recipient preparare dressing Recipientul se folosește pentru prepararea dressingului pentru salată. Este util în bucătărie și foarte ușor de folosit: îndepărtează capacul din partea de sus pentru a pune ingredientele in recipient, pune capacul la loc si apasă mânerul de pe lateral pentru a mixa. 

    3. Presă pentru tocat usturoi: mică sau mare

    Citește mai departe
  3. De Paște, dichisești preparate delicioase cu Diqis!

    Paștele înseamnă familie, amintiri, zâmbete și bucurii împărtășite alături de toți cei dragi.

    Pentru că mai sunt doar câteva zile până la Sărbătorile de Paște, iar bucatele trebuie să iasă ca la carte, am pregătit pentru tine reduceri de până la 30% la produse pentru bucătăria ta. Promoție valabilă până pe 15 aprilie 2015 pe site-ul www.diqis.ro, dar și în magazinele fizice din: Iași – Palas Mall și București – Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei.

    Uite ce poți achiziționa:

    - Set de 9 piese inox Elegance la 25% reducere. Setul conține: o cratiță de 1.4 l, o oală de 1.9 l cu capac de sticlă, o oală de 2.5 l cu capac sticlă, o oală de 3.4 l cu capac de sticlă și o oală de 5.8 l cu capac sticlă;

    - Formă rotundă la 30% reducere. Cu ajutorul acestei forme, tartele tale vor impresiona și prin aspectul deosebit, nu doar prin gustul delicios;

    - Forme din inox pentru prăjituri la 30% reducere. Setul conține 12 piese cu dimensiuni între 3 și 7 cm, având f

    Citește mai departe
  4. Diqis, partener la evenimentul Cooking Show

    Diqis este partener și la a treia ediție de Cooking Show, eveniment organizat de ISPAL, vineri, 3 aprilie 2015, în intervalul orar 16:00 - 18:00, în Parcului Industrial ISPAL, Galeriile de Mobilă și Decorațiuni ATRIA CENTER.

    În cadrul evenimentului, Diqis va oferi sfaturi de amenajare a bucătariei si a zonei de dining, restaurantul Chef Galerie va pregăti bunătăți culinare, iar Gramma va organiza o degustare de vinuri. În plus, se vor organiza tombole cu premii și diverse concursuri tematice.

    La finalul evenimentului, participanții vor putea participa în cadrul unui tur organizat de fabrică pentru a vedea și utilajele și echipamentele ISPAL în prelucrarea semifabricatelor din lemn.

    Intrarea se face pe bază de invitație, iar numărul participanților este limitat. Dacă dorești să participi la eveniment, trimite un mail la adresa [email protected] sau sună la

    Citește mai departe