Indiferent dacă ești un chef cu experiență sau un bucătar amator, ustensilele inovative își au locul în fiecare bucătărie.

1. Deschizător de conserve: Centro și Seguro Așa-i că obișnuiai să deschizi conservele cu cuțitul, și acum că l-ai stricat a devenit „cuțitul pentru conserve”? Noi spunem că nu-i necesar să sacrifici un cuțit bun, pentru că deschizătorul de conserve de la Diqis este practic și nu lasă margini ascuțite. În plus, este foarte ușor de folosit: se fixează pe marginea exterioară, se învârte mânerul pivotant spre înainte și capacul se va desprinde cu ușurință.

2. Recipient preparare dressing Recipientul se folosește pentru prepararea dressingului pentru salată. Este util în bucătărie și foarte ușor de folosit: îndepărtează capacul din partea de sus pentru a pune ingredientele in recipient, pune capacul la loc si apasă mânerul de pe lateral pentru a mixa. 

3. Presă pentru tocat usturoi: mică sau mare Pentru folosire, nu trebuie decât să pui usturoiul în dispozitiv, apoi să imprimi mișcarea de rotire a roților care vor activa lama din interior. Usturoiul va fi mărunțit în câteva secunde, iar mâinile tale vor fi la fel de curate. 

4. Răzătoare multifuncțională pliabilă Această răzătoare disponibilă pe site-ul Diqis prezintă lame zimțate din inox care te ajută să obții felii subțiri din fructele și legumele tale preferate. Dispune de un buton lateral cu patru poziții prin care poți seta grosimea cu care vrei să tai și să feliezi. Are un dispozitiv în care introduci fructul sau leguma pentru rapiditate în mișcări și pentru protecția degetelor. Mânerul este ușor de manevrat și are 30 trei poziții: poate fi pliat sub răzătoare, la 90 grade sau în linie cu aceasta.

5. Storcător de fructe FreshForce produce cu 20% mai mult suc decât alte storcătoare obișnuite datorită mecanismului care oferă o puterea de presare mai mare. Ce trebuie să faci: taie fructul în două, introdu-l cu partea tăiată în jos și stoarce pentru a obține sucul. Vrei să vezi cum se foloseștie? Ce spui de aceste gadgeturi? Ți-ar plăcea să le ai în bucătăria ta?