Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Septembrie 2017

  1. Hai să facem pizza acasă!
    18
    Sep

    Hai să facem pizza acasă!

    Cei mici sunt cei mai fericiți din lume când aud de pizza. Orice alte preparate le-ai propune, vor alege întotdeauna pizza. Poate doar înghețata bate pizza.

    Desigur, este foarte simplu să dai comandă de la cea mai apropiată pizzerie sau să ieșiți în oraș să mâncați o pizza. Dăm comandă de pizza ori de câte ori vrem să le facem celor mici o bucurie sau pur și simplu nu avem idee ce să mai gătim.

    Când ești lipsită de inspirație, optează tot pentru pizza, dar preparată de tine acasă. Singurul lucru pe care îl poate face o pizzerie în plus față de prepararea acasă este coacerea la cuptorul de lemne. Dacă folosești ingrediente proaspete și o coci exact cât are nevoie va ieși cel puțin la fel de delicioasă ca cea de la pizzerie.

    Tăvile de pizza

    Pentru ca pizza ta să arate ca cele de la restaurant, ai nevoie de tăvi speciale pentru pizza. Poți opta pentru o tavă rotundă sau dreptunghiulară. Este important ca aceste tăvi să fie antiaderent

    Citește mai departe
  2. Amefa - tacâmuri din inox cu 86 de ani de istorie
    06
    Sep

    Amefa - tacâmuri din inox cu 86 de ani de istorie

    Amefa este un brand de reputație internațională de tacâmuri din inox și cuțite de bucătărie, cu o vastă experiență în fabricarea produselor din inox. Articolele lor sunt vândute în peste 50 de țări. Procesul de fabricare respectă standardele cele mai înalte de producție, iar rezultatul ne oferă garanția unor produse rezistente și cu performanțe îndelungate. Amefa produce în fiecare an o gamă largă de tacâmuri și articole pentru bucătărie.

    De la designul tradițional la cel contemporan, produsele Amefa se potrivesc cu orice stil de aranjare a mesei. Fie că este vorba despre un mic dejun cu familia, cina cu prietenii sau un grătar aniversar în grădină, Amefa oferă o nouă perspectivă asupra plăcerii culinare de zi cu zi. Istoria acestui brand începe în anul 1931 când Eugen Hollaender pune bazele Fabricii de Cuțite Apeldoorn. La doar 25 de ani, tânărul afacerist părăsește Germania, țara natală și deschide în Olanda o fabrică de lame de ras.

    Din cauza concurenței de pe piață, în

    Citește mai departe
  3. Soluții inteligente de organizare a camerei copilului
    01
    Sep

    Soluții inteligente de organizare a camerei copilului

    Din nou la școală? În curând, camera copilului tău o să se umple de creioane colorate, pensoane, cărți, caiete de desen și alte instrumente creative. E timpul să-i reorganizezi spațiul din cameră!

    În prima zi de școală, copii devin curajoși și curioși și pe chipul părinților se citesc emoțiile. Este un pas important pentru fiecare copil și părinte deopotrivă. Agitația din curtea școlii, noua sală de clasă, învățătoarea și colegii fac parte dintr-o nouă etapă pe care copilul tău o începe odată cu clasa pregătitoare.

    Dacă până acum copii își petreceau majoritatea timpului cu jucăriile, de acum se instalează încet, încet responsabilizarea și organizarea diferită a timpului. Copilul petrece timp într-un cadru organizat după reguli stricte, timp ce se prelungește și acasă prin intervalul acordat pregătirii temelor. Începutul este mai greu, dar apoi lucrurile intră pe făgașul normal.

    Încă din clasa pregătitoare, ghiozdănelul trebuie să fie dotat cu o grămadă de rechizite. De

    Citește mai departe