Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Septembrie 2018

  1. Rețete de smoothie-uri delicioase pentru toamnă
    29
    Sep

    Rețete de smoothie-uri delicioase pentru toamnă

    Toamna este colorată nu numai din punctul de vedere al coloritului frunzelor, care înfrumusețează peisajul, ci și din cel al roadelor pomilor fructiferi, îndeosebi.

    Dacă te întrebi „De ce?”, avem un singur motiv delicios și sănătos: smoothie-urile! În acest anotimp ai posibilitatea de a combina tot felul de fructe, dar și legume, în funcție de rețeta pe care o vei alege. Cel mai mare avantaj al smoothie-urilor constă în bogăția nutrienților și proteinelor pe care le conține. Și unde mai pui că este foarte rapid de preparat, distractiv și poate înlocui cu succes o gustare dintre mese! Dar cum roadele toamnei sunt bogate, probabil că îți este greu să te gândești la o rețetă ori la ce combinații ai putea face, pentru ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor tale.

    Din acest motiv, îți propunem câteva rețete variate și simple.

    Prima variantă înglobează mărul, pudra de scorțișoară, untul de migdale, laptele de migdale și tărâțea integrală. Ai nevoie doar de un blen

    Citește mai departe
  2. Sfaturi pentru o curățenie cu Diqis
    21
    Sep

    Sfaturi pentru o curățenie cu Diqis

    Toamna e anotimpul boem ce ne inspiră la fiecare pas și în care mereu ne dorim să facem schimbări, să ne dăm un refresh și să ne pregătim pentru sezonul rece. Cum altfel să începem dacă nu prin a face curățenie în casă și prin reorganizarea decorațiunilor? Un cămin curat și frumos aranjat ne va crea o senzație de relaxare, de pace și de bucurie. Nu mai sta pe gânduri și începe chiar de astăzi să-ți schimbi starea de spirit printr-o curățenie eficientă și riguroasă. Pentru că știm că acum ești confuză și te gândești: „Bun, și de unde să încep? Sunt atât de multe lucruri de făcut și, uneori, atât de dificile!”, venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi utile, dar și cu produse ce-ți pot ușura munca. Iată ce trebuie să faci:

    Începe curățenia din ultima cameră și cotrobăie prin fiecare colțișor.

    Știi cât de multe lucruri de care nu-ți mai aduceai aminte poți găsi și le poți refolosi? Îți spunem noi: multe. Pentru ca

    Citește mai departe