Sfaturi pentru o curățenie cu Diqis

Toamna e anotimpul boem ce ne inspiră la fiecare pas și în care mereu ne dorim să facem schimbări, să ne dăm un refresh și să ne pregătim pentru sezonul rece. Cum altfel să începem dacă nu prin a face curățenie în casă și prin reorganizarea decorațiunilor? Un cămin curat și frumos aranjat ne va crea o senzație de relaxare, de pace și de bucurie. Nu mai sta pe gânduri și începe chiar de astăzi să-ți schimbi starea de spirit printr-o curățenie eficientă și riguroasă. Pentru că știm că acum ești confuză și te gândești: „Bun, și de unde să încep? Sunt atât de multe lucruri de făcut și, uneori, atât de dificile!”, venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi utile, dar și cu produse ce-ți pot ușura munca. Iată ce trebuie să faci:

Începe curățenia din ultima cameră și cotrobăie prin fiecare colțișor.

Știi cât de multe lucruri de care nu-ți mai aduceai aminte poți găsi și le poți refolosi? Îți spunem noi: multe. Pentru ca totul să fie mai ușor îți recomandăm să folosești Setul cu mătură și făraș cu pieptene pentru curățare Mery, din colecția noastră de produse pentru curățenie. Cozile lungi atât a măturii, cât și a fărașului, garantează o poziție confortabilă în timpul măturatului. Acestea te vor ajuta să aduni și cel mai fin praf dintr-o singură mișcare.

Șterge praful chiar și din locurile mai puțin accesibile.

Praful nu va mai fi o problemă, dacă vei folosi lavetele cu microfibră de la Mery. Acestea se pot folosi uscate, umede sau cu diverși detergenți, fără a lăsa urme sau zgârieturi. Cu ajutorul lavetei vei putea curăța fiecare loc, chiar și pe cel mai neaccesibil, precum caloriferele, pe care mereu le abandonai. Astfel, vei adora să acorzi timp curățeniei mult mai des.

Folosește produse ce-ți ușurează munca.

Știi acel moment când ajungi la partea în care trebuie să dai cu mopul în toată casa și în care te chinuiai de nenumărate ori să îl storci? Ei bine, cu ajutorul găleții noastre cu mop rotativ totul va fi mult mai ușor. Mopul curăță repede și eficient, funcționând ca un magnet ce atrage murdăria, fiind super-absorbant, dar, în același timp, delicat cu suprafețele. Datorită mecanismului de rotație din interior, simpla apăsare energică a mopului în centrifuga găleții permite uscarea acestuia rapid și eficient. Iar dacă te gândești să acorzi atenție și curții tale, dar și geamurilor, avem un ajutor de nădejde: Mătura cu racord pentru furtunul de grădină. Aceasta poate fi folosită pe orice suprafață: gresie, terasă, geamuri, chiar și pe mașină. Se conectează la furtunul de grădină pentru o spălare ușoară a suprafețelor. Pentru ca totul să fie mai ușor, are un buton pentru închiderea și deschiderea apei.

Ai observat? Dacă alegi produse de calitate și atent create pentru a-ți ușura munca, totul se schimbă și îți vei dori să faci din această activitatea un obicei, nu doar atunci când anotimpul te scoate din cotidian. Pe www.diqis.ro vei găsi mereu produse inedite, la care, poate, cândva nici nu te gândeai și care-ți vor schimba viața.