Decorează casa cu piese de mobilier simple și de efect

E timpul pentru mici cumpărături! Fie că te muți în casă nouă sau, pur și simplu, te-ai plictisit de mobilierul actual și îți dorești să-l schimbi, pe magazinul nostru online găsești mici piese de mobilier, ce pot aduce un plus de rafinament casei tale. Este dovedit științific că oamenii sunt mai fericiți atunci când fac cumpărături și când își amenajează casa. De aceea, nu ezita să alegi dintre produsele noastre, cu prețuri începând de la 197 lei, ceea ce ai nevoie. Iată combinații pe care le poți face cu unele dintre produse:

1. Scaunul tip fluture, alb cu maro, cu Masa decorativă, albă, din metal.

Scaunul tip fluture este ergonomic, compact și ușor de asortat cu alte piese de mobilier. Acesta are un design modern ce aduce confort și stil în orice încăpere din casa ta, fiind confecționat din bumbac, poliester și vâscoză. Un plus de rafinament este dat de către blana sintetică cu care este acoperit, iar, pe lângă toate acestea, poate fi folosit atât în casă și grădină, cât și când mergi în... camping. Da, ai citit bine. Este potrivit oricărei întrebuințări. În secțiunea „Mic mobilier” îl mai găsești și pe alte nuanțe, cum ar fi: ocru, verde, gri și maro. Noi considerăm că Masa decorativă, albă, se potrivește perfect cu Scaunul tip fluture. Cu un design geometric inedit, este recomandată pentru interioare moderne. Poate fi chiar punctul de atracție al unui living amenajat în stil contemporan. Întreaga sa structură este bine croită spre a asigura stabilitatea mesei, însă cel mai interesant aspect îl reprezintă modelul lateral. Așa-i că te-a cucerit? O găsești și în varianta pe negru, pentru ce combinație îți dorești tu.

2. Piesa de rezistență este Noptiera albastră vintage, care se potrivește cu Setul 2 mese decorative din lemn, albe.

Noptiera albastră este o piesă de mobilier cu aspect vintage, potrivită pentru orice încăpere a casei. Are patru picioare din lemn și un mecanism de închidere metalic, cu un stil aparte, ce oferă eleganță încăperii. Noptiera albastră poate fi combinată cu Setul cu 2 mese decorative din lemn, albe, ce au un design simplu și elegant. Mesele sunt perfecte pentru un ceai sau o cafea cu prietenele. Confecționate din lemn, fiecare masă este prevăzută cu câte patru picioare. Pot fi depozitate una lângă alta sau puse în diverse combinații. Simple și de efect! Ce spui? Așa-i că te-au cucerit și pe tine? Creează-ți povești speciale cu micile nostre piese de mobilier potrivite oricărui stil!

Descoperă-le pe toate, aici.