Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: August 2015

  1. Câte un copac plantat pentru rufele uscate natural
    29
    Aug

    Câte un copac plantat pentru rufele uscate natural

    Chiar dacă vara e pe terminate, sperăm ca toamna să ne fie la fel de plină de soare pentru a putea simți pentru câteva luni în plus mirosul plăcut al rufelor uscate de soare care este incomparabil. Noi îți reamintim cât de utile sunt uscătoarele exterioare rotative, inteligente și robuste de la Brabantia care te vor face să-ți dorești ca zilele cu soare să țină cât mai mult pentru a prelungi perioada rufelor uscate în grădină.

    Prin campania #lovenature „dry and laundry naturally”, Brabantia ne oferă câteva motive pentru care uscarea rufelor în aer liber este mult mai sănătoasă atât pentru noi cât și pentru rufele noastre. În primul rând, oferă acestora o mireasmă proaspătă, care vor ține captive în țesătura lor soarele de peste zi și aerul de vară. Apoi, uscarea rufelor în exterior este gratuită și blândă pentru rufe. Pentru a ne stimula să facem din uscarea rufelor un obicei sănătos, Brabantia ne oferă și cele mai potrivite uscătoare de exterior, practice și cu un design și o util

    Citește mai departe
  2. Obiectele care ne transformă baia în camera de răsfăț
    14
    Aug

    Obiectele care ne transformă baia în camera de răsfăț

    Vrem, nu vrem, baia este locul unde ne petrecem o bună parte din viață, de aceea trebuie să facem tot posibilul ca acest spațiu să fie relaxant, primitor și confortabil. Indiferent că beneficiem de spațiu redus sau, din contră, de unul generos, trebuie să fim atenți cum îl folosim ca să își mențină utilitatea, iar obiectele din baie să nu fie înghesuite. Pentru a fi cu adevărat funcțională, baia trebuie să fie dotată corespunzător. Însă întrebarea este, care sunt obiectele absolut necesare într-o baie? Cu ajutorul clienților noștri am întocmit o listă care să vă ghideze în acest sens.

    Un set complet de accesorii de baie asortate

    Un set de accesorii, care să conțină un coș de gunoi, dispenser pentru săpun, perie WC și suport pentru hârtie igienică. Aceste patru accesorii sunt de bază în orice baie, indiferent de cât de mare sau mică e încăperea.

    Suportul pentru periuța și pasta de dinți

    Periuța și pasta de

    Citește mai departe