Câte un copac plantat pentru rufele uscate natural

Chiar dacă vara e pe terminate, sperăm ca toamna să ne fie la fel de plină de soare pentru a putea simți pentru câteva luni în plus mirosul plăcut al rufelor uscate de soare care este incomparabil. Noi îți reamintim cât de utile sunt uscătoarele exterioare rotative, inteligente și robuste de la Brabantia care te vor face să-ți dorești ca zilele cu soare să țină cât mai mult pentru a prelungi perioada rufelor uscate în grădină.

Prin campania #lovenature „dry and laundry naturally”, Brabantia ne oferă câteva motive pentru care uscarea rufelor în aer liber este mult mai sănătoasă atât pentru noi cât și pentru rufele noastre. În primul rând, oferă acestora o mireasmă proaspătă, care vor ține captive în țesătura lor soarele de peste zi și aerul de vară. Apoi, uscarea rufelor în exterior este gratuită și blândă pentru rufe. Pentru a ne stimula să facem din uscarea rufelor un obicei sănătos, Brabantia ne oferă și cele mai potrivite uscătoare de exterior, practice și cu un design și o utilitate fără egal. Mai mult, pentru că uscarea în mod natural a rufelor este bună pentru tine, pentru rufele tale și pentru mediul înconjurător prin campania #lovenature, pentru fiecare uscător de rufe cumpărat, Brabantia plantează câte un copac care în timp ne va ajuta să respirăm un aer mai curat. Lași soarele și vântul să-și facă treaba, economisești energie și faci lumea să fie mult mai frumoasă cu fiecare copac plantat.

Sistem-umbrelă, care îți va ușura munca Unul din motivele pentru care ne plac uscătoarele rotative de la Brabantia este că sunt uscătoare din inox, care ocupă foarte puțin spațiu atât în grădină cât și în locul de depozitare și asigură foarte mult spațiu pentru uscarea rufelor. Adică exact ce are nevoie orice gospodină. Datorită sistemului-umbrelă, nu mai e nevoie să porți coșul cu rufe dintr-o parte în alta, deoarece uscătorul de rufe se învârte asemenea unui titirez, chiar și atunci când brațele robuste îi sunt încărcate. De asemenea, nu mai trebuie să îți faci griji că sforile se vor rupe, deoarece uscătoarele de la Brabantia sunt rezistente și chiar dacă se întâmplă să trebuiască înlocuite, este un lucru extrem de simplu.

O altă extra-calitate este că brațele sale împiedică alunecarea și sunt rezistente la razele UV, ceea ce înseamnă că va fi cu siguranță o investiție pe termen lung, pentru care primești o garanție de cinci ani. Indiferent dacă te hotărăști să-i faci loc în grădină sau în preajma casei, uscătorul de rufe de la Brabantia poate fi așezat oriunde, deoarece piciorul său din aluminiu poate fi fixat în pământ, dar și în beton. De asemenea, nu trebuie să îți mai faci griji pentru cum va fi vremea, pentru că are și un capac care va ține intemperiile departe de rufele tale.

Prin campania #lovenature, Brabantia îți reamintește că uscarea rufelor în mod natural este sănătoasă pentru tine, blândă pentru rufe și benefică pentru mediul înconjurător. Iubește-ți hainele, iubește natura, alege uscarea naturală și contribuie și tu la salvarea naturii prin achiziționarea unui uscător de rufe rotativ de la Brabantia. Natura îți va fi recunoscătoare, iar tu te vei bucura de tot soarele ascuns între rufele tale mult timp.