Obiectele care ne transformă baia în camera de răsfăț

Vrem, nu vrem, baia este locul unde ne petrecem o bună parte din viață, de aceea trebuie să facem tot posibilul ca acest spațiu să fie relaxant, primitor și confortabil. Indiferent că beneficiem de spațiu redus sau, din contră, de unul generos, trebuie să fim atenți cum îl folosim ca să își mențină utilitatea, iar obiectele din baie să nu fie înghesuite. Pentru a fi cu adevărat funcțională, baia trebuie să fie dotată corespunzător. Însă întrebarea este, care sunt obiectele absolut necesare într-o baie? Cu ajutorul clienților noștri am întocmit o listă care să vă ghideze în acest sens.

Un set complet de accesorii de baie asortate

Un set de accesorii, care să conțină un coș de gunoi, dispenser pentru săpun, perie WC și suport pentru hârtie igienică. Aceste patru accesorii sunt de bază în orice baie, indiferent de cât de mare sau mică e încăperea.

Suportul pentru periuța și pasta de dinți

Periuța și pasta de dinți știm deja că sunt obiecte nelipsite, însă care trebuie păstrate corespunzător, deoarece periuța poate fi un mediu în care se pot dezvolta microbi și alte microorganisme. De aceea, este indicat să nu se păstreze în același pahar cu altă periuță de dinți, ci doar cu pasta de dinți, într-un suport.

Colacul de WC

Capacul de toaletă este de asemenea obiectul care nu lipsește din nicio baie. Având în vedere că microbii din baie sunt principala sursă de infecții și boli, acesta trebuie dezinfectat cât mai des. Însă pentru că dezinfectarea nu este de ajuns întotdeauna sau pentru că este printre obiectele cele mai predispuse să se spargă, capacul trebuie înlocuit. Recomandarea noastră este Capacul de toaletă Groovy pentru că este confecționat dintr-un material durabil, fiind rezistent la umiditate.

O etajeră din inox

Etajera din baie te va ajuta să-ți ții lucrurile de care ai mereu nevoie, cât mai ordonate. Te va ajuta să îți găsești mai ușor bureții de baie, șamponul, gelul de duș sau alte produse cosmetice pe care le folosești zilnic. Recomandarea noastră este etajera de colț, cu ajutorul căreia poți economisi spațiu.

Suportul de prosoape

Un alt element nelipsit din baie este suportul pentru prosoape, aflat de cele mai multe ori în apropierea chiuvetei pentru a fi la îndemână. Putem alege un model vertical, cu sau fără brațe, pe care să le putem așeza, important este să aibă o bază solidă, la fel ca în modelul suportului de prosoape Tropic roșu.