Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Octombrie 2018

  1. Bo, vedeta reciclării selective
    30
    Oct

    Bo, vedeta reciclării selective

    Reciclarea este un subiect de actualitate pe care ne este destul de greu să-l ignorăm având în vedere problemele cu care se confruntă planeta noastră. Vedem în fiecare zi din ce în ce mai multe articole legate de gunoaiele care plutesc în oceane și diverse poze și filmulețe cu animale marine care suferă din această cauză. Este ușor de spus: “Vreți să curăț eu oceanele?”. Nu putem face toți asta, dar putem acționa local pentru un efect global. În linii mari, asta ar însemna să luăm în seamă că pubelele din cartierele noastre sunt divizate și să aruncăm gunoaiele conform acestei împărțiri. Pentru ca acest lucru să fie și mai simplu, trebuie să începem colectarea selectivă chiar de la noi din locuință.

     

    Colectarea selectivă în țara noastră

    În general, suntem foarte reticenți când vine vorba de gunoi și de coșul de gunoi. Nu acordăm niciun fel de importanță coșului de gunoi și, cel mai comun în cas

    Citește mai departe
  2. Sfaturi utile pentru o amenajare dichisită
    15
    Oct

    Sfaturi utile pentru o amenajare dichisită

    O casă primitoare este una frumos amenajată, care înglobează idei creative și ingenioase. Însă, cheia succesului nu stă, neapărat, în piesele de mobilier, ci în elementele de decor. În următoarele rânduri vei primi câteva sfaturi utile care îți vor transforma livingul și dormitorul în spații prietenoase și călduroase. După ce ai achiziționat piesele de mobilier pentru fiecare cameră în parte, aceasta trebuie însuflețită cu tablouri, pentru ca pereții să nu fie goi și reci. Majoritatea oamenilor optează acum pentru zugrăvirea în non-culoarea alb, ceea ce le permite să caute apoi elemente de decor viu colorate și vesele. Astfel că poți să cumperi tablouri în nuanțe de verde (culoare care creează impresia de „zen”), violet (despre care se spune că stimulează creativitatea), albastru (care, deși este o culoare destul de rece, este aleasă pentru liniștea pe care o aduce cu sine), ori chiar multicolore, potrivite mai ales pentru amenajările în stil retro.

    Și ramele foto, în diferite f

    Citește mai departe