Bo, vedeta reciclării selective

Reciclarea este un subiect de actualitate pe care ne este destul de greu să-l ignorăm având în vedere problemele cu care se confruntă planeta noastră. Vedem în fiecare zi din ce în ce mai multe articole legate de gunoaiele care plutesc în oceane și diverse poze și filmulețe cu animale marine care suferă din această cauză. Este ușor de spus: “Vreți să curăț eu oceanele?”. Nu putem face toți asta, dar putem acționa local pentru un efect global. În linii mari, asta ar însemna să luăm în seamă că pubelele din cartierele noastre sunt divizate și să aruncăm gunoaiele conform acestei împărțiri. Pentru ca acest lucru să fie și mai simplu, trebuie să începem colectarea selectivă chiar de la noi din locuință.

 

Colectarea selectivă în țara noastră

În general, suntem foarte reticenți când vine vorba de gunoi și de coșul de gunoi. Nu acordăm niciun fel de importanță coșului de gunoi și, cel mai comun în casele românilor, îl ascundem sub chiuvetă. Acesta devine un “lucru murdar” și deșeurile sunt doar resturi de care, de cele mai multe ori, ne este chiar frică. Colectarea selectivă se face foarte rar în casele românilor și tot ce înseamnă deșeu biodegradabil, hârtie, carton, plastic, sticlă, ajunge în același coș de gunoi. Cum am putea astfel să le aruncăm în pubele diferite? E timpul ca Bo Touch să pătrundă în casele noastre.

Așa cum ne-a obișnuit, Brabantia este un brand care își concepe produsele în armonie cu natura. Și de data aceasta, Brabantia a creat un coș de gunoi în concordanță cu nevoia colectării selective. Pe scurt, vorbim despre un coș de gunoi pe care nu-ți va mai fi rușine să-l ascunzi și care te va obliga să arunci gunoiul într-un mod diferit.

 

Toate motivele pentru care Bo este diferit

Coșul de gunoi Bo îmbină utilul cu plăcutul. Noi zicem că arată ca un mic dulăpior datorită celor 4 picioare, care poate fi așezat oriunde în bucătărie. Brabantia a creat 3 versiuni diferite ale acestui coș de gunoi: cu una (36 litri), două (o găleată de 11 litri și una de 23) sau trei găleți (11 litri fiecare) interioare detașabile, în funcție de nevoile de reciclare. Ca un plus, gălețile sunt confecționate 100% din materiale reciclabile. Per total 40% din acest coș de gunoi este realizat din materiale reciclate. Un alt motiv pentru care trebuie să reciclăm: cu grijă și atenție se pot folosi materialele reciclate pentru a crea un bun necesar planetei.

În general, Brabantia păstrează toate caracteristicile specifice și în acest produs. Sistemul de deschidere și închidere al coșului de gunoi este silențios și operațiunea poate fi realizată cu o simplă atingere. Forma coșului de gunoi îți permite să-l așezi lângă perete și să salvezi spațiu în bucătărie. Deschiderea capacului este foarte largă și capacul rămâne deschis- poți arunca mult deodată fără să dai pe lângă. Înălțimea picioarelor a fost foarte bine gândită: nu trebuie să stai într-o poziție care să-ți afecteze spatele atunci când arunci ceva la gunoi și poți curăța foarte ușor sub el. În plus, picioarele sunt ajustabile, au o bază anti-alunecare și coșul este foarte stabil. Coșul se asamblează foarte ușor- picioarele se montează cu un click.