Cu toții ne dorim ca de Crăciun să primim cadouri de care să ne bucurăm un timp îndelungat sau, de ce nu, chiar toată viața, pentru că astfel se păstrează vie amintirea celui „vinovat” de surpriză.

Diqis ți-a pregătit o serie de sugestii care îmbină perfect utilul și plăcutul! Sărbătorile de iarnă înseamnă, pe lângă daruri, zăpadă și ninsoare, multe mese alături de cei dragi. Însă ce te faci atunci când nu ai veselă suficientă pentru toți invitații? Cu Diqis poți uita foarte repede de această grijă, deoarece în magazinul nostru găsești seturi cu un număr generos de farfurii, cât să îți ajungă pentru toate sufletele care se vor strânge în jurul mesei.

Un bun exemplu în acest sens poate fi serviciul de masă Zamba, de la Corelle, care este alcătuit din 12 piese (4 platouri, de 26 cm; 4 farfurii întinse, de 21.6 cm; 4 boluri multifuncționale, de 532 ml, pentru salate/supe/desert). Culorile sunt desprinse din sărbătoarea Crăciunului (verde, roșu, albastru și galben), fiind numai bune pentru perioada pe care o așteptăm cu toții.  Simplitatea este, întotdeauna, mai bună decât toate, iar în această categorie se integrează perfect serviciul de masă Mystic Gray, care este format tot din 12 piese (4 platouri, de 26 cm; 4 farfurii întinse, de 21.6 cm; 4 boluri multifuncționale, de 532 ml, pentru salate/supe/desert). Acesta poate fi cadoul perfect pentru o persoană dragă, căreia îi place să își petreacă timpul în bucătărie și care își dorește veselă pe măsura preparatelor sofisticate pe care le gătește!  

Familie mare, farfurii multe! Brandul Corelle are în portofoliu și seturi alcătuite din 16 piese, precum Jett Blue, Onyx Black, Brushed Turcoaz, Brushed Silver, Brushed Red, Brushed Black, Mosaic Bands, Kyoto Night și multe altele, pe care le puteți găsi pe site-ul nostru. Toate serviciile de masă îmbină culori și designuri deosebite, aducând o pată de culoare ori o doză de eleganță mesei tale.  Când îți place ca toate detaliile din casa ta să fie în acord cu anotimpul în care ne aflăm, bănuim că ești mereu în căutare de lucruri noi. Uite cât de frumos poate fi un aranjament în care centrul de interes este serviciul de masă Tranquil Reflection. Fiecare dintre cele 12 piese ale setului (4 platouri, de 26 cm; 4 farfurii întinse, de 21.6 cm; 4 boluri multifuncționale, de 532 ml, pentru salate/supe/desert) își va găsi locul pe masa festivă. Marele avantaj al acestor farfurii este reprezentat de materialul de fabricație: sticla Vitrelle, care îți oferă certitudinea faptului că vesela nu se va ciobi, zgâria ori sparge, chiar dacă o vei scăpa din greșeală. De asemenea, prezintă rezistență termică, atât la temperaturi scăzute, cât și ridicate, și îți oferă posibilitatea de a o depozita oriunde.

Aceste detalii se potrivesc la fix cu ceea ce spuneam la începutul articolului, având în vedere că farfuriile Corelle sunt deosebit de rezistente în timp.