Thermos – ideal în anotimpul rece

 

În anotimpul rece, cu toții vrem să fugim de frigul de afară și căutăm diverse metode pentru a ne încălzi.

Noi am descoperit cea mai bună soluție: servirea unei băuturi calde, în orice moment simțim că temperatura scăzută din termometru devine ca un inamic pentru starea noastră de bine. Însă, opțiunile trebuie atent analizate, așa că îți prezentăm cea mai inspirată alegere – Thermos. Poate nu ai timp să îți cumperi câte o băutură caldă de fiecare dată când simți că îți este frig, așa că îți propui să îți faci acasă mai multă cafea, ceai, ciocolată caldă ori chiar un vin fiert, nu-i așa? Ei, bine, ai nevoie de o cană de la Thermos pentru ca licoarea magică împotriva temperaturii scăzute să se mențină caldă mult timp.  

În magazinul nostru online găsești căni termorezistente de diferite capacități, în funcție de necesarul tău zilnic. Spre exemplu, capacitatea cea mai mică este de 210 mililitri, această cană având mânere și tetină – este ușor de manevrat, fiind perfectă și pentru cei mici. Urmează modelele de 425 mililitri, disponibile în mai multe culori (argintiu, roz sau verde). Dacă îți dorești capacități puțin mai mari, atunci le poți achiziționa pe cele de 450, 500 sau 530 mililitri, disponibile și ele în mai multe variante coloristice.

Dar când obișnuiești să bei necesarul zilnic de lichide ori când îți place să împarți tot ce ai cu prietenii sau colegii tăi, cu siguranță ai nevoie de un recipient mai generos din punctul de vedere al capacității. Fie că îți dorești o cană ori un recipient de tip carafă, noi îți punem la dispoziție modele diverse și nuanțe dintre cele mai frumoase. 1 litru, 1.5 litri sau 1.8 litri, tu ce alegi?  Pentru momentele în care ai nevoie de ceva cald pentru a te încălzi sau relaxa, găsești aici gama completă de recipiente Thermos, în magazinul nostru online!