Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Mai 2017

  1. Am testat 4 gadgeturi de bucătărie de la Diqis
    26
    Mai

    Am testat 4 gadgeturi de bucătărie de la Diqis

    Pentru că vrem să ne respectăm promisiunea de a oferi clienților noștri doar produse premium, am încercat chiar noi produsele din magazinul on-line www.diqis.ro. Am ales 4 dintre gadgeturile noastre pentru bucătărie preferate și le-am testat calitatea și funcționalitățile. Concluzia? Aceste gadgeturi de bucătărie nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică de preparare a specialităților culinare preferate!

    Foarfeca pentru verdeață

    Foarfeca pentru verdeață este preferata noastră. În plus, este printre cele mai populare gadgeturi de bucătărie din lume. Nu ne-am mulțumit cu pozele furnizate de Brabantia și am descoperit chiar noi cum este să te îndrăgostești de foarfeca pentru verdeață de la prima utilizare. Cine nu folosește mărar sau leuștean pentru a aromatiza ciorba? Știi că pentru salata tabouleh trebuie să toci 3 legături de pătrunjel? Șă nu uităm că trebuie să pui și mentă. De ce să toci atât de multă verdeață cu cuțitul? Cu foarfeca de l

    Citește mai departe
  2. 50 de trucuri esențiale în bucătărie (III)
    22
    Mai

    50 de trucuri esențiale în bucătărie (III)

    Ultima parte a seriei 50 de trucuri esențiale în bucătărie îți oferă 20 de idei magice care să te ajute în bucătărie ->

     

    31.Organizează tăvile de prăjituri- Un biblioraft vertical își poate găsi locul în bucătărie ca suport pentru tăvile de prăjituri.

     

    32. Congelează vafele și clătitele- Împachetează clătitele sau vafele care ți-au mai rămas în pungi vidate și congelează-le. Când vrei un mic dejun rapid, doar încălzește deliciile înghețate în toaster.

     

    33. Transformă resturile de piure în crochete- Fă biluțe mici din piureul rece, scufundă-le în ou bătut, îmbracă-le în pesmet și sotează-le sau prăjește-le. Poți amesteca piureul cu carne de crab sau somon.

     

    34. Refolosește orezul care ți-a rămas- Dacă ai gătit mai mult orez decât ai avut nevoie, fă o budincă de orez adăugând unt, scorțișoară, zahăr și lapte. Sau poți sota orezul împreună cu un ou bătut, sos de soia și ceapă verde tăiată. Mai poți f

    Citește mai departe
  3. Tips & tricks pentru protejarea mediului înconjurător

    Dorești să te implici în protejarea mediului înconjurător? Cu o mică schimbare, gândire creativă și câteva produse inteligente de la Brabantia poți să transformi uscarea rufelor și chiar și viața ta într-un proces de ecologizare și, de asemenea, să economisești bani. Descoperă câteva sfaturi care îți pot fi de ajutor.

    1. Păstrează hainele curate- Spălarea hainelor implică costul apei și al energiei electrice. Spală mai puțin: folosește deodorant și parfum înainte să te îmbraci. Și, când ajungi acasă, aerisește-ți echipamentul de lucru.

    2. Economisește- Atunci când economisești energie electrică, nu faci doar un bine planetei, dar salvezi și bani. Deci ai două motive bune să începi să usuci rufele pe sârmă.

    3. Coșuri de rufe mai mari- Unele studii arată că cel mai frecvent impuls care duce la spălarea rufelor este un coș de rufe plin. Atunci când vrei să speli mai rar, un coș de rufe mai mare este răspunsul.

    4. Aer proaspăt- Pentru a împrospăta rapid hainele,

    Citește mai departe
  4. 50 de trucuri esențiale în bucătărie (II)
    15
    Mai

    50 de trucuri esențiale în bucătărie (II)

    Ți-au plăcut primele 15 trucuri în bucătărie? Descoperă și alte idei folositoare în bucătărie -->

     

    16. Păstrează consistența pastelor- Împiedică restul de paste rămase de la cină să se întărească. Depozitează-le într-o pungă de plastic sigilată și congelează-le. Când vrei să le mănânci, aruncă pastele în apă clocotită pentru câteva momente pentru a le încălzi și a le reda consistența.

     

    17. Salvează brânza rămasă- Poți congela brânza! După masă, pune resturile de brânză în ambalajul original, înfășoară-le bine în plastic și congelează-le. Decongelează-le în frigider cu o zi înainte de a le servi. Acest truc funcționează cel mai bine pentru brânzeturile moi cu conținut ridicat de grăsime.

     

    18. Nu lăsa zahărul brun să se întărească- Dacă păstrezi zahărul brun în congelator acesta nu se va întări. Dacă deja ai zahăr brun care s-a întărit, îi poți reda textura inițială dacă îl videzi intr-o pungă împreună cu o felie de pâin

    Citește mai departe