Contactează-ne: +40 0749 156 857
E-mail: [email protected]

Diqis

Coș de cumpărături 0
0,00 RON
Transport Gratuit dacă mai cumperi de .

Arhive Lunare: Septembrie 2016

  1. Bucătăria raw - mai accesibilă decât îți imaginai
    30
    Sep

    Bucătăria raw - mai accesibilă decât îți imaginai

    De mâncarea gătită ne leagă o întreagă sumă de emoții care ne amintesc de bunica, de mama sau alte momente plăcute. Însă tot mai mulți dintre cei, până mai ieri, atașați de bunătățile mamei, aleg să opteze pentru o dietă raw.

     

    Ce înseamnă mâncarea raw?

    Denumirea raw vegan sau raw food reprezintă alimentaţia vegană, adică doar alimente de origine vegetală, consumate fără gătirea, în prealabil, la foc. Scopul din spatele alimentaţiei raw vegane este să adăugăm în dieta zilnică cantităţi mari de hrană de origine vegetală, chiar şi lângă mâncarea gătită în mod tradițional. Printre argumentele adoptării acestui stil de viață se numără menţinerea unei greutăţi normale, dar şi a unui ten şi a unei pieli fine, precum şi a unui păr strălucitor şi a unor unghii pline de vitalitate.

    Nu toți cei care adoptă acest stil de viață reușesc să ajungă la 100% consum de alimente vegetale crude, deci recurg și l

    Citește mai departe
  2. Colectarea selectivă a gunoiului și ce face Brabantia în acest sens
    22
    Sep

    Colectarea selectivă a gunoiului și ce face Brabantia în acest sens

    Managerierea gunoiului şi a deşeurilor menajere devine o problemă tot mai prezentă pe agendele guvernanţilor care trebuie să gândească legi şi directive în această direcţie, dar mai ales pe cele ale activiştilor care susţin cumpătarea şi reciclarea. Problema reciclării nu este una nou întâlnită, însă cu siguranţă devine un subiect sensibil în condiţiile actuale de suprasaturare a gropilor de gunoi şi de utilizare iresponsabilă a deşeurilor, care conduc încet, dar sigur, la poluarea solului, apei şi aerului.

    Există numeroase iniţiative şi reglementări, la nivel european, care îşi propun să stopeze acest fenomen, însă efectul acestora se răsfrânge direct doar asupra spaţiilor publice, nu şi a gospodăriilor personale. Aşadar, ce poate face fiecare dintre noi pentru a sprijini aceste demersuri? Colectarea selectivă a gunoiului este cea mai la îndemână soluţie, pe care fiecare dintre noi o poate pune în practică acasă, cu foarte puţine resurse materiale şi de timp consumate. Reciclarea se

    Citește mai departe
  3. Gătește cu spor: între 30 și 50% reducere la produsele pentru gătit
    07
    Sep

    Gătește cu spor: între 30 și 50% reducere la produsele pentru gătit

    Pentru ca mâncărurile să iasă așa cum ne dorim, întotdeauna vom avea nevoie de vase de gătit de calitate, dedicate pentru fiecare rețetă.

    Iar cum toamna se numără borcanele de zacuscă, dulceață sau compot și încercăm noi rețete, venim în ajutorul tău cu o Super-Ofertă! Oalele, tigăile și cratițele din inox sau fontă sunt acum la reducere de până la 50%, pe www.diqis.ro, până pe 12 septembrie 2016. Dacă borcanele cu dulceață sunt gata, atunci tigaia bioceramică de la Pensofal pentru clătite ți se potrivește mănușă. Poate fi folosită pe orice tip de plită, este acoperită de un strat antiaderent și de un strat de ceramică Bioceramix, încorporează o tehnologie specială ce difuzează în mod egal căldura și poate fi achiziționată cu doar 67 de lei (față de 96 de lei, preț normal).

    Îți plac rețetele cu specific asiatic? Alege tigaia wok cu minerale naturale dure, ideală pentru prepararea alimentelor fără grăsimi și ulei, fiind recomandată de Chef Bruno Barbieri, unul dintre cei

    Citește mai departe